Blåkläder

Blåkläder workwear logo

Työvaatteet, asusteet ja tarvikkeet

Blåkläder työvaatemyynti Toolpointilta! Blåkläderin suositut työvaatteet, paidat ja takit, housut sekä asusteet ja tarvikkeet valtuutetun jälleenmyyjän verkkokaupasta sekä myymälästä suurella ja monipuolisella valikoimalla miehille ja naisille. Meiltä saatavilla muun muassa stretch housut, uudet neljään suuntaan joustavat stretch työhousut, multinorm työvaatteet sekä muut suositut työvaatteet!

Miesten kategoriat:

Työtakit ja takit
Takit
Mies jolla on työhousut
Housut
Työpaidat, paidat ja t-paidat
Paidat
Huomiotyövaatteet
Huomiotyövaatteet
Multinorm ja palosuojatut työvaatteet Blåkläder Helly Hansen - Toolpoint verkkokauppa
Multinorm
Haalarit ja liivit
Haalarit ja liivit
Kerrastot vaatteiden alle
Kerrastot
Sadevaatteet
Sadevaatteet
Maalarin vaatteet
Maalarin vaatteet
Asusteet ja tarvikkeet
Asusteet ja tarvikkeet

Naisten kategoriat:

Naisten takit ja paidat, työpaidat ja työtakit
Takit ja paidat
Naisten housut ja työhousut
Housut
Naisten multinorm ja palosuojatut työvaateet
Multinorm
Maalarin vaatteet
Maalarin vaatteet
Asusteet ja tarvikkeet
Asusteet ja tarvikkeet
Avainsanat: Stretch, Highvis, Piraattihousut, Riipputaskuhousut, Riipputaskuliivit, Liivit, Shortsit

Valikoima

Valikoimamme on monipuolinen sekä laadukas niin miehille kuin naisille. Löydät meiltä uusimpia tuotteita, kuten 4-way stretch housut, ja muita suosittuja housuja, paitoja ja takkeja. Meidän valikoimassa on myös asusteita ja tarvikkeita.

Tutustu tarkemmin miesten ja naisten kategorioihin tai katso avainsanat, jos etsit jotain tiettyä tuotetta. Tutustu koko valikoimaan!

Vaatepainatus

Yrityksen logolla tai tekstillä painatetut työvaatteet luovat yhdenmukaisen ja ammattimaisen ilmeen. Voit painattaa logon tai tekstin kaikkiin edustamiimme vaatteisiin. Olipa tilauksesi suuri tai pieni, olemme aina valmiita palvelemaan sinua! Yksittäiset painatukset teemme muutamassa minuutissa ja saat vaatteen heti mukaan.

Isommat tilaukset valmistuvat muutamassa päivässä. Ota yhteys ja pyydä tarjous!

Työvaatteet

Stretch housut banneri - 4 suuntaan joustavat stretch housut

Stretch -housut

Stretch-housut yhdistävät liikkuvuuden, mukavuuden sekä kestävyyden. Ne täyttävät kaikki vaatimukset! Pehmeä ja joustava stretch tarjoaa mukavuuden ja liikkuvuuden. CORDURA®  lisää housujen kestävyyttä. Modernit, toiminnalliset ja mukavat housut ovat sekä tyylikkäät, että tehty kovaa työtä varten.

Tutustu 4-way stretch valikoimaan! 4-way stretch valikoiman housut ovat pehmeät ja joustavat. Hieman ohuempi, neljään suuntaan joustava materiaali ja resori vyötäröllä lisää mukavuutta ja kapeampi istuvuus antaa housuille tyylikkään kokonaisilmeen.

Tutustu kaikkiin Stretch-tuotteisiin!

Blåkläder 1998 Riipputaskuhousut 4-Way Stretch
1998 Riipputaskuhousut 4-Way Stretch. Erittäin mukavat, toiminnalliset ja hengittävät housut joustavasta kankaasta. 214,52€
Blåkläder 1993 Highvis Riipputaskuhousut 4-Way Stretch
1993 Highvis Riipputaskuhousut 4-Way Stretch. Mukavat ja laadukkaat neljään suuntaa joustavat Highvis riipputaskuhousut. 234,36€
Blåkläder 1997 Highvis Riipputaskuhousut 4-Way Stretch
1997 Highvis Riipputaskuhousut 4-Way Stretch. Riipputaskuhousut joustavalla, pehmeällä kankaalla ja toiminnallisilla taskuilla. 226,92€

Highvis huomiotyövaatteet

Näy pimeässä ja huonoissa olosuhteissa Blåkläderin Highvis huomiotyövaatteetteiden avulla ja varmista turvallisuutesi. Meidän valikoimasta löydät monia Higvis vaatteita, joista löytyy sertifikaatti EN ISO 20471 – hyvin näkyvät suojavaatteet.

EN ISO 20471 standardi määrittelee vaatimukset suojavaatteille, jotka parantavat niiden käyttäjän näkyvyyttä. Näkyvien suojavaatteiden valinnan ja käytön tulee perustua vallitsevien olosuhteiden vaarallisuuden arviointiin ajankohtana, jolloin suojavaatteita on tarkoitus käyttää.

Tutustu koko huomiotyövaate ja Highvis valikoimaan!

Blåkläder 1552 Highvis Riipputaskuhousut Stretch
1552 Highvis Riipputaskuhousut Stretch. Huomiohousut, joissa stretch kangasta haaroissa ja lantiolla. EN ISO 20471 luokka 2 sertifioitu. 108,92€
Blåkläder 4051 Highvis Takki
4051 Highvis Takki. Käytännöllinen takki säädettävällä vyötäröllä. Vettähylkivä ja hengittävä materiaali. EN ISO 20471 luokka 2 sertifioitu. 109,02€
Blåkläder 4903 Naisten Highvis Takki
4903 Naisten Highvis Takki. Kestävä, kevyt, vettähylkivä materiaali, saat parhaan mahdollisen mukavuuden ja toimivuuden. EN ISO 20471 luokka 2 sertifioitu. 123,75€

Multinorm ja palosuojatut työvaatteet

Multinorm -malliston avulla saat optimaalisen suojan ankariin työolosuhteisiin. Kaikki Multinorm -tuotteet täyttävät korkeat näkyvyys-, palosuojaus-, hitsaus-, antistaattisuus- ja valokaaristandardit. Multinorm tarjoaa käyttäjille äärimmäistä suojaa yhdistettynä todelliseen unohtamatta laatua, toiminnallisuutta sekä muotoilua.

Tutustu koko multinorm ja palosuojattujen työvaatteiden valikoimaan! 

Blåkläder 4089 Multinorm Takki Luontainen Palosuojaus
4089 Multinorm Takki. Huippuluokan takki, joka on valmistettu kankaasta, jossa palosuojaus on itse kankaan kuiduissa ja sitä ei voi kuluttaa tai pestä pois. 301,32€
Blåkläder 4969 Naisten Multinorm Takki
4969 Naisten Multinorm Takki. Laadukas palosuojattu ja antistaattinen takki naisille kestävästä ripstop-kankaasta. Korkea suojaava kaulus. 296,36€
Blåkläder 1701 Hitsaajan Housut
1701 Hitsaajan Housut. Hitsaajan housut heijastimilla, jotka lisäävät näkyvyyttä. Käytännölliset taskuratkaisut. Sertifioitu EN ISO 11611 luokka 2. 169,88€
Materiaalit
CORDURA®GORE-TEX®
CORDURA® on vahva materiaali ja soveltuu hyvin työvaatteisiin. Sitä voidaan käyttää kulutusalttiilla paikoilla, kuten polvitaskujen ja muiden herkästi kuluvien kohtien vahvistuksena.GORE-TEX® suojaa sateelta ja vedeltä samalla päästäen kehon tuottaman kosteuden ulos. Vedenpitävyys materiaalissa on 7 kertaa suurempi kuin mitä EU suojaus sateelta standardi EN 343 vaatii.
100% puuvillaPolyesteri
Puuvilla on esikutistettu kangas, joka kestää hyvin kulutusta ja pitää värinsä. Sitä käytetään rakennus- ja teollisuusalan vaatteissa. Puuvilla sopii hitsaustöihin kunhan siihen ei vaadita palosuojaa.Polyesteri/puuvilla on kestävä materiaali, joka on lämmin talvella ja viilea kesällä. Se on myös kestävä ja värinpitävä. Sitä käytetään ammateissa, joissa työvaatteilta vaaditaan kestävyyttä.

Blåkläder workwear

Historia lyhyesti


Blåkläderin tarina alkaa vuonna 1937, jolloin perustettiin GEFA-yhtiö Tranemossa Ruotsissa, joka keskittyi työvaatteiden tekemiseen. 50-luvulla yhtiö laajensi tuotantoaan ja alkoi valmistamaan muoti- ja vapaa-ajan vaatteita lapsille ja aikuisille työvaatteiden lisäksi.

Vuonna 1959 perustettiin tytäryhtiö ”Gustonbolaget” jonka piti selkeyttää liiketoimintaa. Myöhemmin nimi muutettiin AB BLÅKLÄDER:iksi. Yli 60 vuoden pitkä historia on antanut syvän ymmärryksen vaatteiden valmistuksesta. 

Yritys ja työvaatteet


Blåkläderin työvaatteet ovat korkealaatuisia ja soveltuvat moneen eri tarkoitukseen. Me Toolpointilla ymmärrämme Blåkläderin työvaatteiden vahvuuden. Ne tekevät arkipäivän turvallisemmaksi, helpommaksi ja mukavammaksi. Työvaatteiden tulee helpottaa työntekoa sekä antaa suojan työntekijälle, Blåkläder onnistuu tässä meidän mielestä erittäin hyvin. Työvaatteet ovat työkalu parempaan suoritukseen!


Blåkläder logo kuvassa


Workwear Magazine

Blåkläderin kesän 2021 Workwear Magazine on julkaistu! Tutustu lehden tuotteisiin ja tee ostokset verkkokaupassamme, myymälässä tai ota meihin yhteyttä. Pääset tutustumaan koko lehteen täältä!

Workwear Magazinesta löydät paljon Blåkläderin tuotteita aina housuista takkeihin ja paidoista kenkiin ja hanskoihin. Tutustu uusiin tuotteisiin, vinkkeihin ja kampanjoihin! Lehdessä kerrotaan myös kestävästä kehityksestä.

Lehdessä olevia tuotteita löydät meidän verkkokaupasta, mutta jos jokin haluamasi tuote uupuu voit ottaa meihin yhteyttä.


Kestävä kehitys

Kestävä kehitys ja vastuullinen tuotanto on keskipisteessä Blåkläderin toiminnassa. Vaatteiden pidempi elinkaari ja vastuullinen tuotanto, antavat edellytykset parempien tuotteiden valmistukseen ja vaatteiden käyttöiän pidentymiseen.

Blåkläderille kestävyys tarkoittaa myös sosiaalista vastuuta. He antavat työntekijöilleen turvallisen työsuhteen, mahdollisuuden terveydenhuoltoon sekä tukevat toimialueiden paikallisyhteiskuntaa.

Yritys vähentää ilmastovaikutuksiaan aurinkopaneelien ja vesijäähdytteisien ilmaistointilaitteiden avulla.


Sertifikaatit

Blåkläder kehittää jatkuvasti toiminnan kestävyyttä. Sosiaalinen vastuu, ympäristövaikutus, tuotanto ja vaatteiden ominaisuudet ovat tärkeitä kohtia vastuullisuudessa.

Kaikki tehtaat on sertifioitu SA 8000 ja ISO 14001 mukaan. Nämä sertifioinnit ovat kattavia ja globaaleja ja näyttävät että yritys todella välittää vastuullisuudesta. Lisäksi, kaikki PPE-tuotteet täyttävät 89/686/EY-direktiivin mukaiset vaatimukset.

Tutustu tarkemmin sertifikaatteihin ja muihin dokumentteihin Blåkläderin verkkosivuilla.


Tutustu koko Blåkläderin valikoimaan tai katso kategoriat!

Näytetään tulokset 1–16 / 129

Näytetään tulokset 1–16 / 129