Blåkläder

Blåkläder workwear logo

Miesten kategoriat:

Työtakit ja takit
Takit
Mies jolla on työhousut
Housut
Työpaidat, paidat ja t-paidat
Paidat
Huomiotyövaatteet
Huomiotyövaatteet
Multinorm ja palosuojatut työvaatteet Blåkläder Helly Hansen - Toolpoint verkkokauppa
Multinorm
Haalarit ja liivit
Haalarit ja liivit
Kerrastot vaatteiden alle
Kerrastot
Sadevaatteet
Sadevaatteet
Maalarin vaatteet
Maalarin vaatteet
Asusteet ja tarvikkeet
Asusteet ja tarvikkeet

Naisten kategoriat:

Naisten takit ja paidat, työpaidat ja työtakit
Takit ja paidat
Naisten housut ja työhousut
Housut
Naisten multinorm ja palosuojatut työvaateet
Multinorm
Maalarin vaatteet
Maalarin vaatteet
Asusteet ja tarvikkeet
Asusteet ja tarvikkeet
Avainsanat: Stretch, Highvis, Piraattihousut, Riipputaskuhousut, Riipputaskuliivit, Liivit, Shortsit, 4-way Stretch, EN ISO 20471
Lue lisää…

Työkalu parempaan suoritukseen

Blåkläderin tarina alkoi vuonna 1937, jolloin perustettiin GEFA-yhtiö Tranemossa Ruotsissa, joka keskittyi työvaatteiden tekemiseen. 50-luvulla yhtiö laajensi tuotantoaan ja alkoi valmistamaan muoti- ja vapaa-ajan vaatteita lapsille ja aikuisille työvaatteiden lisäksi.

Vuonna 1959 perustettiin tytäryhtiö ”Gustonbolaget” jonka piti selkeyttää liiketoimintaa. Myöhemmin nimi muutettiin AB BLÅKLÄDER:iksi. Yli 60 vuoden pitkä historia on antanut syvän ymmärryksen vaatteiden valmistuksesta.

Blåkläderin työvaatteet ovat korkealaatuisia ja soveltuvat moneen eri tarkoitukseen. Me Toolpointilla ymmärrämme Blåkläderin työvaatteiden tarkoituksen. Ne tekevät arkipäivän turvallisemmaksi, helpommaksi ja mukavammaksi. Työvaatteiden tulee helpottaa työntekoa sekä antaa suojan työntekijälle, tässä he onnistuvat erittäin hyvin. Työvaatteet ovat työkalu parempaan suoritukseen!

Monipuoliset työvaatteet miehille ja naisille

Valikoimamme on monipuolinen sekä laadukas ja löydät työvaatteet niin miehille kuin naisille. Meiltä saat uusimpia tuotteita, kuten 4-way-stretch housut ja muita uutuuksia. Valikoimaamme sisältyy työhousuja, takkeja sekä paitoja, joista löytyy monia eri kokoja sekä värejä. Meiltä saat myös huomiotyövaatteet sekä Multinorm ja palosuojatut työvaatteet. Meidän valikoimassamme on myös asusteita ja tarvikkeita, kuten alusvaatteet ja kerrastot, vyöt, huput ja pipot, polvisuojat sekä henkselit.

Jos sinulla on kysyttävää Toolpointin Blåkläderin työvaatemyyntiin liittyen, haluat tarjouksen tai jos jonkin tietty tuote uupuu valikoimasta, ota meihin yhteyttä.

Lahden myymälä

Myymälästämme löydät monipuolisen valikoiman Blåkläder työvaatteita ja muita asusteita. Osaavat ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat työvaatteet. Tule siis käymään paikan päällä Lahdessa!

Meiltä saat myös työvaatepainatuksen! Ota meihin yhteyttä tai tule käymään paikan päällä niin voimme sopia painatuksesta.

Tutustu koko valikoimaan tai tutustu tarkemmin miesten ja naisten kategorioihin tai katso avainsanat, jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai ominaisuutta.

Näytetään tulokset 1–16 / 128

Näytetään tulokset 1–16 / 128