XTLASER

XTLASER logo

XTLASER laserleikkauskoneet sekä lasermerkkauskoneet Toolpointilta!

XTLASER on erikoistunut kuitulasermerkkaus sekä -leikkaus teknologian kehittämiseen jo 17 vuoden ajan. Yritys suunnittelee ja valmistaa huippulaadukkaita tuotteita, joilla on suuri kilpailukyky markkinoilla hinnan ja laadun puolesta. Tuotevalikoimaan kuuluvat kuitulaserleikkauskoneet, kuitulasermerkkauskoneet, UV/ MOPA/CO2/GREEN lasermerkkauskoneet, laserhitsauskoneet, laserkaiverruskoneet, laserputsauskoneet sekä automaatiotarvikkeita.

Katso kuvia alhaalla tai tutustu koko valikoimaan XTLASER-verkkosivuilla.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kuitulaserleikkaus

Kuitulaserleikkurit antavat suurta tehoa sekä tarkkuutta ja nopeutta. Leikkausjälki on siistimpää kuin perinteisissä CO2-leikkureissa eikä kuitulaserleikkuri tuota yhtä paljon kuluja. Koneet ovat myös erittäin kestäviä ja niillä on pitkä käyttöikä.

Tutustu koko kuitulaserleikkauskone valikoimaan

GP-sarja

G-sarja

H-sarja

1309A-sarja

Kuitulasermerkkaus

Kuitulasermerkkauskoneen avulla pystyt tekemään kulumattomia laadukkaita merkkauksia tarkasti ja nopeasti. XTLASER koneilla saat erittäin siistin lopputuloksen. Koneet ovat myös pitkäikäisiä ja huoltovälit pitkät.

Tutustu koko kuitulasermerkkauskone valikoimaan

XTL-FP-sarja

XTL-FC-sarja

Laserpuhdistus

Laserpuhdistuskoneet ovat uusi sukupolvi korkeateknologisista pinnan puhdistus tuotteista. Ne on helppo asentaa, käyttää ja automatisoida. Laitteissa on monia ominaisuuksia, jotka auttavat saamaan puhtaamman pinnan. Laser voi puhdistaa muun muassa pihkaa, rasvaa, tahroja, likaa, ruostetta, pinnoitetta sekä maalia.

Tutustu koko laserpuhdistuskone valikoimaan

3D kuitulaserpuhdistusrobotti

Kuitulaserpuhdistuskone

Laserhitsaus

Laserhitsauksessa laservalo kohdistetaan pienelle alueelle työkappaleen pinnalla materiaalin sulattamiseksi tai höyrystämiseksi. Laserhitsausta käytetään muun muassa ohuiden materiaalien hitsaamiseen sekä tarkkuutta vaativiin hitsauksiin. XTLASER-laserhitsauskoneiden avulla saat nopeat, tarkat ja siistit hitsit.

Tutustu koko laserhitsauskone valikoimaan

Laserhitsauskone-sarja

3D kuitulaserhitsausrobotti