Sievi

Sievi turvakengät – Kotimaista laatua

Sievi valmistaa ja myy laadukkaita kotimaisia turvakenkiä. Tarvitsit sitten turvakengät kesälle tai talvelle, saappaat tai pohjalliset, Sievin valikoimasta löydät juuri sinulle sopivat turvajalkineet. Olemme Sievin jälleenmyyjä.

Lue lisää…

Sieviltä turvaa ja mukavuutta

Sievi on Pohjoismaiden johtava jalkinevalmistaja. Turvakenkien avulla saat taattua suojaa ja kestävyyttä. Sievi ei tingi turvallisuudesta, istuvuudesta eikä mukavuudesta. Kenkiä on mukava käyttää koko päivä. Mukavuutta lisää myös BOA-kiristysmekanismi, jonka avulla turvakengistä saadaan täydellisesti istuvat.

Turvakenkien laadukkaat ja toiminnalliset ominaisuudet ovat tärkeitä Sieville, siksi Sievi kehittää jatkuvasti parempia turvakenkiä ja soveltaa uusia teknologioita, ominaisuuksia ja parhaita materiaaleja taatakseen korkean laadun, mukavuuden ja toiminnallisuuden.

Sievin valikoimasta löydät turvakenkiä moniin eri olosuhteisiin ja työtehtäviin. Sievin jalkineilla on suuri vaikutus työturvallisuuteen, työmukavuuteen sekä työn sujuvuuteen. Kaiken lisäksi Sievin kengät ovat tyylikkäät, ja niitä kelpaa käyttää jopa vapaa-ajalla.

Näytetään tulokset 1–16 / 26

Näytetään tulokset 1–16 / 26