Julkaistu

REXENER

Rexener paljut Toolpointilta

REXENER paljujen lasikuitualtaat työstetään suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotuissa yksityiskohdissa.

Rexner Silence palju harmaa versio edestä ylhäältä kuvattuna

Rexner Silence

Rexener Silence on Suomessa käsityönä valmistettu laadukas lasikuitupalju. Hiljaisessa paljussa pääset lähelle luontoa tunnelmallisen puukamiinan ansiosta. Rexener Silence paljua voi käyttää ympäri vuoden.

Rexner Polar palju valkoinen versio edestäpäin kuvattuna

Rexener Polar

Rexener Polar on Suomessa käsityönä valmistettu laadukas puurunkoinen premium palju lasikuitualtaalla. Lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Porejärjestelmä tuo luksusta paljuun.

Rexner PR200 vedenlämmitin edestäpäin kuvattuna

Rexener PR200

Paina nappia, säädä lämpötila ja Rexener PR200 vedenlämitin lämmittää paljusi tai uima-altaasi hetkessä. Rexenerillä pidät veden lämpötilan tasaisena – ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua.

Vahva ja tukeva puinen runko

REXENER paljuissa on vahva ja tukeva puinen runko, jonka puumateriaali tulee suomalaiselta sahalta. Neliönmuotoinen allas on helppo upottaa terassiin ja siinä on mukava istua. Altaaseen mahtuu jopa 8 henkilöä kylpemään yhtäaikaa.

Osta myös kemikaalit altaan puhdistukseen