Rexener PR200 vedenlämmitin

Rexener PR200 vedenlämmitin on erinomainen ratkaisu sinulle, joka haluat paljun tai altaan nopeasti ja kustannustehokkaasti lämpimäksi! PR200 toimii dieselillä, biodieselillä sekä polttoöljyllä ja soveltuu niin paljun lämmitykseen kuin altaankin lämmitykseen. Voit myös korvata PR200:n avulla puukamiinan.

Tutustu myös muihin Rexenerin paljuihin ja tuotteisiin, täällä!

Kuvaus

Rexener PR200 vedenlämmitin – Paljun lämmitys tehty helpoksi

Ei enää halkojen hakkaamista! Rexener PR200 vedenlämmitintä osaa käyttää kuka tahansa; paina nappia ja lämmitin hoitaa loput. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä. Rexener PR200 vedenlämmitin pitää veden lämpötilan tasaisena. Ei enää viilennyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Nyt säädät halutun lämpötilan itse!

Paljulämmitin voidaan asentaa joko uuden tai jo olemassa olevan kylpytynnyrin, paljun tai uima-altaan veden lämmitysjärjestelmäksi. Rexenerillä voi korvata perinteisen puulämmitteisen kylpytynnyrin tai paljun lämmittimen.

Diesel lämmitin paljuun – Tehokasta ja nopeaa lämmitystä

PR200 vedenlämmitin sopii erinomaisesti diesel lämmittimeksi paljuun tai uima-altaaseen. Lämmittimen avulla voit korvata vanhan puukamiinan eikä käytöstä tule edes savuhaittoja. Tämä diesel lämmitin suoriutuu paljun lämmityksestä nopeasti ja kustannustehokkaasti: 1500 litrainen palju lämpenee +7 asteesta +38 asteeseen n. 2 tunnissa ja maksaa vain 4 euroa. Voit myös aloittaa veden lämmityksen jo ennen, kuin palju on täynnä. Kun Rexener PR200 vedenlämmitin on käynnissä, se kuluttaa 2L tunnissa. Termostaatti kuitenkin sammuttaa polttimen, kun haluttu lämpötila on saavutettu. Poltin menee takaisin päälle, kun lämpötila tippuu 2-4 astetta. Näin kulutus saadaan minimoitua.

Rexener PR200 sopii siis mainiosti sinulle, joka haluat paljun tai altaan nopeasti lämpimäksi ilman turhaa päänvaivaa, sillä se toimii niin puhtaalla vedellä, järvivedellä kuin merivedelläkin. PR200 sopii kaikkiin paljutyyppeihin. Rexener paljulämmitin sisältää kattavat turvajärjestelmät, vesitason valvontajärjestelmän, tehokkaan öljypolttimen, tarkan lämpötilan säädön, ylikuumenemisen estojärjestelmän sekä liekkivahdin ja automaattisen sammutusjärjestelmän.

Saatavilla neljä eri pakettia:

PR200 Basic
Peruspaketti
– PR200-lämmitin
– Piippu
– Tankki
PR200 Bronze
Peruspaketti
Asennussarja
– Sisältää kaikki tarvittavat osat asennusta varten (altaassa on oltava jo valmiina läpiviennit)
PR200 Silver
Peruspaketti
Asennussarja
Kiertovesipumppu
– Rexener kiertovesipumppu
PR200 Gold
Peruspaketti
Asennussarja
Kiertovesipumppu
Suodatinpaketti
– Massasuodatin MF250

Ottamalla meihin yhteyttä, voimme kertoa lisätietoja paketeista sekä lämmittimestä ja antaa tarjouksen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Toimii biodieselillä, dieselillä tai polttoöljyllä
  • Pieni kulutus. Lämmön ylläpito helppoa ja edullista.
  • Tarkka termostaattiohjaus 0-45ºC
  • Korvaa myös olemassa olevan puukamiinan
  • Nopea veden lämmitys
  • Ei savuhaittoja
  • Pidentää uima-allaskautta
  • Virrankulutus vain 80W
  • Sopii kaikkiin paljuihin ja suuriinkin uima-altaisiin

Tutustu vedenlämmittimeen tarkemmin:
Rexnordic.fi
Käyttöohjeet