Työvaatteet

Työvaatteet miehille ja naisille joka säähän

Toolpointin verkkokaupasta sekä myymälästä löydät juuri sinulle sopivimmat laadukkaat työvaatteet. Tarvitsit sitten vaikkapa huomiotyövaatteet, palosuojatut työvaatteet taikka varastotöihin sopivat vaatteet, löydät ne ja paljon muuta meidän valikoimastamme. Meiltä saat myös työkengät, kypärät, kuulokkeet sekä muita asusteita ja tarvikkeita.

Meiltä saat myös työvaatepainatuksen! Ota meihin yhteyttä tai tule käymään myymälässämme niin hoidamme vaatteisiin painatukset!

Lue lisää…

Työvaatteista turvaa ja suojaa

Valikoimastamme löydät työvaatteita moniin eri tilanteisiin ja sää olosuhteisiin. Jos tarvitset sadevaatteet, talvityövaatteet tai kevyttä vaatetusta kesälle, saat ne meiltä. Takit, housut, liivit, paidat ja paljon muuta.

Työvaatteet antavat sinulle suojaa tapaturmien sattuessa ja auttavat ehkäisemään niitä. Huomiotyövaatteiden avulla näyt paremmin pimeässä, joka auttaa muita havaitsemaan sinut. Tutustu Toolpointin huomiotyövaatevalikoimaan paremmin.

Meiltä löydät EN-sertifioituja turvavaatteita, huomiotyövaatteita, sadevaatteita sekä muita. Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löydät tuotesivuilta.

Laatua ja kestävyyttä

Toolpointin työvaatevalikoima koostuu Blåkläderin ja Helly Hansenin työvaatteista. Molemmat vaatemerkeistä ovat tunnettuja huippulaadustaan ja kestävyydestä. Haluamme antaa asiakkaillemme parasta laatua, johon myös itse uskomme ja luotamme!

Monissa työvaatteissa käytetään muun muassa Cordura®-kangasta helposti rikkoutuvissa kohdissa, joka lisää vaatteen kestävyyttä ja pidentää käyttöikää.

Sopivat työvaatteet naisille ja miehille

Enää sinun ei tarvitse käyttää huonosti istuvia työvaatteita, sillä meidän valikoimasta löydät sopivat työvaatteet niin miehille kuin naisille ja eri kokoisille. Saat meiltä muun muassa naisten työhousut sekä työtakit ja paljon muuta myös miehille. Voimme myös avustaa sinua löytämään oikean koon tai mallin ottamalla meihin yhteyttä!