Helly Hansen

Helly Hansen Workwear - logo

Kategoriat:

Työtakit ja takit
Miesten työvaatteet
Naisten takit ja paidat, työpaidat ja työtakit
Naisten työvaatteet
Asusteet ja tarvikkeet
Asusteet ja tarvikkeet
Helly Hansen turvakengät
Turvajalkineet
Avainsanat: Stretch, Highvis, Riipputaskuhousut, 4-way Stretch, EN ISO 20471, ICU
Lue lisää…

Helly Hansen Workwear

Toolpointin verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman Helly Hansen workwear työvaatteita. Tutustu kategorioihin, avainsanoihin, koko valikoimaan tai selaa sivua alaspäin ja tutustu tuotteisiin paremmin.

Helly Hansenin matka alkoi yli 140 vuotta sitten, kun norjalainen kapteeni Helly Hansen keksi paremman keinon suojautua ankarilta sääolosuhteilta. Pian sen jälkeen Hansen vaimonsa kanssa perustivat yrityksen, jonka määränä oli valmistaa ja myydä sateenpitäviä vaatteita – legenda oli syntynyt!

Nykyään Helly Hansenin vaatteita käytetään niin arjessa, urheilussa kuin työmaillakin. HH workwear on yksi johtavista työvaatteiden valmistajista Skandinaviassa ja pohjoismaissa. Hellyn työvaatteita ja tarvikkeita voit löytää monelta eri työmaalta missä tehokkuus, suojaus ja turvallisuus ovat tärkeässä roolissa.

Laadukkaat Helly Hansen työhousut ovat kestävät ja mukavat. Löydät meiltä talvityöhousut, riipputaskuhousut, huomiohousut sekä muita Hellyn työhousuja. Ne soveltuvat moneen eri tarkoitukseen ja täyttävät ammattilaisten vaatimukset unohtamatta siistiä tyyliä.

Joka säähän sopivien työvaatteiden lisäksi saat meiltä Helly Hansen turvakengät. Modernit, hyvin istuvat turvakengät auttavat sinua jaksamaan pitkääkin työpäivää ilman jalkojen puutumista. Useissa kengissä on BOA Fit -kiristysmekanismi, jonka avulla kengät istuvat jalkaasi täydellisesti.

Työvaatevalikoima

Toolpointin valikoimasta löydät Helly Hansen housut, takit, turvakengät ja tarvikkeet. Tarvitsit sitten huomiotyövaatteita, talvitakkia tai housuja, laukkua tai jotain siltä väliltä, voit joko löytää sen meidän valikoimastamme netistä tai voit ottaa meihin yhteyttä niin me autamme sinua löytämään oikean tuotteen! Helly Hansen työvaatteet antavat sinulle suojaa ja mukavuutta erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Helly Hansen Workwear tuotteet löydät myös myymälästämme. Työvaatepuolellamme on monipuolinen valikoima Hellyn työvaatteita, tarvikkeita ja turvakenkiä. Tule siis myymäläämme tutustumaan tuotteisiin. Me avustamme sinua löytämään sopivat työvaatteet.


Hanki itsellesi koko HH Workwear outfit!

Helly Hansen Workwear takki on erinomainen vaihtoehto niin työmaille, puutarhaan kuin vapaa-ajalle. Alna 2.0 työtakki pitää lämpimänä samalla ollen mukava ja käytännöllinen.

Helly Hansen Workwear kengät suojaavat jalkojasi. Helly Hansen Oslo Low Boa S3 HT turvakengistä löydät BOA-kiristysmekanismin, joka nopeuttaa kenkien jalkaan laittoa sekä tekee kengistä täydellisesti istuvat. Voit käyttää kenkiä kauan ilman puutumista!

Housuiksi sopivat laadukkaat Chelsea riipputaskuhousut. Ne ovat kestävät ja antavat liikkumavapauden! Moderni istuvuus, stretch-ominaisuus sekä käytännöliset taskut tekevät Chelsea työhousuista juuri sinulle sopivat housut!

Näiden tuotteiden lisäksi voit hankkia t-paidan ja hupparin, kerraston sekä pipon ja laukun tai repun. Nyt on hyvä aika olla Helly Hansen fani!


Näytetään tulokset 1–16 / 30

Näytetään tulokset 1–16 / 30