Tietoa meistä

Toolpoint

Vuonna 1988 Lahteen perustettu Toolpoint (ennen Lahden Työkalupiste) on suomalainen perheyritys, joka toimii ammattikäyttöön tarkoitettujen työkalujen maahantuojana. Toolpointista löydät tarvittavat työkalut kaikkiin ammattilaisten töihin. Toolpoint tarjoaa osaavaa ja ammattitaitoista palvelua. Toimintamme kulmakivenä on aina ollut asiakaslähtöinen palvelu. Pystymme palvelemaan asiakkaita heidän vaatimillaan tavoilla.  Ota yhteyttä puhelimella tai sähköpostitse ja voimme yhdessä räätälöidä palvelun teidän tarpeiden mukaan.

Tuotevalikoimamme koostuu markkinoiden johtavista ja laadukkaimmista tuotteista. Laaja työkaluvarasto palvelee sekä teollisuus- että yksityisasiakkaita nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti. Tuotevalikoimaan kuuluu yli 29 000 nimikettä. Ylläpidämme tuotevalikoimaamme seuraten eri alojen tuotekehityksiä. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tule käymään myymälässämme niin löydämme varmasti etsimäsi tuotteen.

Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Laatukatu 1:ssä, Lahden Renkomäessä. Laajennetut tilat tarjoavat paremmat mahdollisuudet esitellä tuotteita ja palvella asiakkaita. Jos tarvitset apua paikan päälle, voit soittaa kenttämyyjämme käymään, autamme mielellämme myös myymälämme ulkopuolella.

TT-Tools

TT-Tools on yrityksen tytäryhtiö, joka toimii pääkaupunkiseudulla. TT-Tools on erikoistunut käsityökalujen myyntiin ja markkinointiin.

TT-Tools
Salpakuja 5
01200 Vantaa

TT-Tools verkkosivut