Tietoa meistä

Toolpoint

Vuonna 1988 Lahteen perustettu Toolpoint on suomalainen perheyritys, joka toimii ammattikäyttöön tarkoitettujen työkalujen maahantuojana. Toolpointista löydät tarvittavat työkalut kaikkiin ammattilaisten töihin. Toolpoint tarjoaa osaavaa ja ammattitaitoista palvelua. Toimintamme kulmakivenä on aina ollut asiakaslähtöinen palvelu. Pystymme palvelemaan asiakkaita heidän vaatimillaan tavoilla. Jos tarvitset hyllytyspalvelua varastoon, haluat tilata tuotteet suoraan netistä, perinteisesti puhelimella tai sähköpostitse, me palvelemme. Voimme yhdessä räätälöidä palvelun teidän tarpeiden mukaan

Tuotevalikoimamme koostuu markkinoiden johtavista ja laadukkaimmista tuotteista. Laaja työkaluvarasto palvelee sekä teollisuus- että yksityisasiakkaita nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti. Tuotevalikoimaan kuuluu yli 27 000 nimikettä. Ylläpidämme tuotevalikoimaamme seuraten eri alojen tuotekehityksiä. Voit tutustua tuotevalikoimaamme verkkokaupassa, mikäli et löydä sieltä etsimääsi tuotetta, niin ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tule käymään myymälässämme niin löydämme varmasti etsimäsi tuotteen.

Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Laatukatu 1:ssä, Lahden Renkomäessä. Laajennetut tilat tarjoavat paremmat mahdollisuudet esitellä tuotteita ja palvella asiakkaita. Jos tarvitset apua paikan päälle, voit soittaa kenttämyyjämme käymään, autamme mielellämme myös myymälämme ulkopuolella.

Kuva: Pekka Lahtinen

Kuva: Pekka Lahtinen