Kemppi

Kemppi banneri

Hitsauskoneet ja polttimet

Toolpointin valikoimasta saatavilla Kempin suositut Minarc, MinarcMig ja Kempact MIG hitsauskoneet! Valikoimastamme löydät myös Kemppi TTC ja TTK TIG -polttimet sekä  FE42 MIG-polttimen.

Olemme Kempin valtuutettu jälleenmyyjä.

MinarcMig Evo 200 – Mig hitsauskone

Kemppi MinarcMig Evo 200 MIG-hitsauskone

MinarcMig Evo 200 MIG-hitsauskone liikkuvaan, mukautuvaan hitsaukseen automaatti- ja manuaalitilassa. Koe valtava MIG/MAGhitsauskapasiteetti ja -laatu siirrettävässä ja kompaktissa muodossa!

Kempin MIG/MAG-laitteet on suunniteltu laatutietoisille hitsaajille. Sisäpuolella niissä on hitsausalan huipputekniikkaa, ulkopuolella helppokäyttöinen hallintalaitteisto.

MinarcMig Evo takaa ensiluokkaisen hitsaustuloksen kaikissa hitsauskohteissa. PFC-virtalahädetekniikan ansiosta energiatehokkuus on huippuluokkaa, ja tehokerroin on 0,99. Sitä voi käyttää tehokkaasti myös erikoispitkillä, jopa yli 100 metrin pituisilla syöttövirtakaapeleilla, minkä ansiosta tuote sopii erinomiasesti asennuskohteisiin. Hitsauskone on myös kevyt ja helposti kannettava sillä se painaa vain 13 kg.

Toimituspakettiin kuuluvat MinarcMig Evo 200, MIG-hitsauspistooli (3m), kaapelisarja ja olkahihna.

Minarc Evo 180 puikkohitsauskone

Kemppi Minarc Evo 180 puikkohitsauskone - Toolpoint verkkokauppa

Kempin puikkohitsauslaitteet vastaavat ammattilaisen tarpeisiin kaikissa suhteissa. Hyvä valokaaren syttyvyys ja vakaa dynamiikan hallinta varmistavat, että jokainen puikko palaa häiriöttä ja tuottaa laadukkaita hitsejä. Kempin Minarc Evo 180 on oiva valinta kaikkiin puikkohitsaustarpeisiin.

Minarc tarjoaa huippuluokan suorituskykyä sekä se soveltuu mainiosti työmaakäyttöön, sillä se toimii sekä verkkovirralla että generaattorilla. Se toimii myös erikoispitkiä syöttövirtakaapeleita käyttäessä. Minarc Evo 180 on kevyt, kompakti ja helposti kannettava ja se painaa vain 5,85 kg. Näiden ominaisuuksien ansiosta Minarc Evolla voit hitsata vaikeissakin paikoissa.

Toimituspakettiin kuuluvat Minarc Evo 180 puikkohitsauskone sekä maadoitus- ja hitsauskaapelit (3 m) ja olkahihna.

Kempact MIG 2530 MIG-hitsauskone

Kemppi Kempact MIG 2530 MIG-hitsauskone - Toolpoint verkkokauppa

Kemppi Kempact MIG 2530 yhdistää kompaktin koon ja keveyden yhteen suorituskykyiseen pakettiin.

Kempact MIG 2530 on korjaus -ja asennuskäyttöön sekä kevyeen ja keskiraskaaseen teollisuuskäyttöön soveltuva kompakti MIG-invertteri. Virtalähde ja langansyöttö ovat samassa laitteessa. Virtalähteen tehonsäätö on toteutettu noin 30 kHz taajuudella toimivilla IGBT transistoreilla.

Kempact MIG 2530 on 70 % kevyempi kuin perinteiset portaittaisilla säädöillä varustetut laitteet. Elektronisen jännitteen ja langansyötön ohjauksen ansiosta voit hienosäätää valokaarta hitsauksen aikana, jolloin saat nopeasti käyttöön haluamasi asetukset. Sisältää liipaisinlukituksen ja Wire Inch -langanajotoiminnon.

Polttimet ja hitsauspistoolit

Kemppi TTC TIG-poltin hitsauskone

Parhaan suorityskyvyn TIG-hitsauspolttimet

Kempin hitsauspolttimet ovat helppo mutta silti tehokas valinta TIG-hitsaukseen. Kempin TIG-polttimet on valmistettu kaikkein laadukkaimmista materiaaleista. Voit luottaa polttimien toimintaan ja keskittyä siistien TIG-hitsien luontiin.

Hitsaajille suunniteltu

Olivatpa hitsausolosuhteet millaiset tahansa, Kempin erinomaiseen suorituskykyyn voi aina luottaa.

Kemppi icon

Kemppi on suomalainen perheyritys, jonka juuret yltää vuoteen 1949. Nykyään he ovat kaarihitsausteollisuuden muotoilujohtajia ja heidän hitsauskoneet valmistetaan Kempin tehtailla Lahdessa, jossa sijaitsee myös Kempin pääkonttori. Yksi Kempin filosofioista on tehdä parhaat mahdolliset työkalut, jotka ovat korkea laatuisia ja käyttäjälähtöisiä. Valokaaren vakaus ja hitsausominaisuuksien kehittäminen sekä parhaan hitsauskokemuksen tarjoaminen ovat Kempille tärkeitä aiheita ja keskittyy niihin muotoiluprosessissa.

Kempin hitsausratkaisut soveltuvat monelle eri teollisuudenalalle ja hitsaussovelluksiin, kevyistä teräsrakenteistä raskaaseen valmistukseen. Hitsaatpa hiiliterästä, ruostumatonta terästä tai alumiinia, Kempiltä löytyy ratkaisu juuri sinulle.

Koska Kemppi on kotimainen yritys, tietävät he etteivät hitsausolosuhteet aina ole kaikkein parhaimmat. Siksi Kemppi suunnittelee tuotteet toimimaan luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa. Tämän lisäksi heiltä löytyy paljon kokemusta tuotteiden kehittämisestä kuumiin ja kosteisiin oloihin. Olivatpa hitsausolosuhteet millaiset tahansa, Kempin erinomaiseen suorituskykyyn voi aina luottaa.

Uskomme, että Kempin hitsauskoneet parantavat hitsauksen laatua ja tuottavuutta, sillä ne ovat laadukkaasti rakennettuja ja käyttäjäläheisiä.

Tutustu tarkemmin Kemppiin yrityksenä heidän verkkosivuillaan.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytetään kaikki 8 tulosta