Kränzle

Kränzle - Logo

Lue lisää…

Kränzle – Huippulaadukkaat painepesurit

Kränzle erottuu kilpailijoistaan laadun, kestävien materiaalien, tuotteiden helppokäyttöisyyden, toimintavarmuuden, innovatiivisen muotoilun sekä ympäristöystävällisyyden avulla.

Painepesureita, lattianpuhdistuslaitteita sekä harjakoneita – Siitä on Kränzle tehty. Kränzle perustettiin vuonna 1974 Saksassa ja on sittemmin kehittynyt painepesureiden maailmanluokan laadun johtajaksi. Alusta alkaen laatu on ollut tärkeässä roolissa tuotteissa ja yrityksen osa-alueilla. Kränzle käyttää laadukkaita materiaaleja taatakseen tuotteiden kestävyyden ja toimivuuden.

”Parempi täydellisenä, kuin halpana”

Tämän sloganin avulla Kränzle on onnistunut asettamaan itsensä markkinoille, eivät halvimpina, mutta parhaimpana. Kränzlelle on tärkeää, että kaikki tuotteet omaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tämä aate pätee kaikkiin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Siksi Kränzle on paras valinta sadoille tuhansille käyttäjille maailmanlaajuisesti, jotka haluavat parasta laatua.

Kränzlen oma tutkimuksen ja kehittämisen osasto työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden parissa tuodakseen parhaita ratkaisuja siivousteollisuuden vaatimuksiin. Pesurit sisältävät läpi koko tuotelinjaston pitkälle kehitettyjä teknisiä ratkaisuja, jotka on kehitetty Kränzlen omassa tuotekehitysyksikössä Illertissenissä, Baijerissa. Riippumatta säästä Kränzle tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, luotettavia sekä kestäviä, tarvitsit niitä sitten autojen pesuun, maatalouteen, teollisuuteen tai talon ja pihan pesuun.

Laadukkaat painepesurit

Kränzlen tuotevalikoimaan kuuluvat kylmävesipesurit, kuumavesipesurit ja harjakoneet sekä niiden korkealaatuiset tarvikkeet ja lisävarusteet. Tarvitsit sitten liikuteltavan painepesurin tai kylmävesi- tai kuumavesipainepesurin, Kränzle on oivallinen valinta sinulle! Laitteiden älykäs ja innovatiivinen muotoilu yhdistettynä ammattitason laatuun kompaktissa ja elegantissa kotelossa, antavat asiakkaille tehokkaan pesurin samalla säästäen tilaa ja rahaa.

Kränzle-pumpun vettä kuljettavat osat ja varmistuslaitteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai taotusta erikoismessingistä. Korroosiosta johtuvat käyttökatkokset eivät ole mahdollisia. Pesureissa on keramiikkapäällysteiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut uppomännät. Uppomännät kestävät erityisen hyvin kulumista ja johtavat hyvin lämpöä. Painepesureissa on suuret, helposti luettavat, glyseriinivaimennetut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut painemittarit. Pesureiden käyttöpaneelit ja käyttöohjeet ovat helppolukuisia.

Painepesurit on varustettu fiiberitiivisteellä ja teflongrafiitti-renkaalla uppomäntää kohti. Teflon-grafiitin erinomaiset liukuominaisuudet pienentävät kitkaa ja lämmönnousua koneen sisällä. Tästä syystä laitteet voivat käydä pidemmän aikaa vahingoittumatta ilman vettä (kuivakäyntivarmistus). Uppomäntien tiivistysjärjestelmien välinen vesipuskuri estää imetyn imun pääsemisen pumpun tiivisteeseen. Uppomäntien ja pumpun käyttöikä pitenevät merkittävästi.

Osassa laitteissa on täyspysäytysjärjestelmä (Total Stop), joka sammuttaa moottorin automaattisesti, kun liipaisin vapautetaan ja lähtee uudelleen päälle liipaisinta painamalla. Tämä lisää moottorin käyttöikää vähentämällä moottorin kulumista ja samalla myös meluhaitta vähenee ja energiankulutus laskee, kun moottori ja pumppu on käytössä vain kun niitä oikeasti tarvitaan.

Lue tuotekuvaukset ja tutustu muihin erinomaisiin ominaisuuksiin tarkemmin!

Jos et löydä etsimääsi, sinulla on kysyttävää tai haluat tarjouksen, ota meihin yhteyttä!

Näytetään tulokset 1–16 / 51

Näytetään tulokset 1–16 / 51