Hikoki

Hikoki akkutyökalut High performance power tools logo

Lue lisää…

HiKOKI akkutyökalut ja tarvikkeet

HiKOKI akkutyökalut saat Toolpointin verkkokaupasta sekä myymälästä monipuolisella valikoimalla. Verkkokaupastamme löydät muun muassa HiKOKI akkuporakoneet, poravasarat, mutterinvääntimet, ruuvinvääntimet, sahat sekä akut ja laturit. Meiltä saatavilla myös HiKOKIn akkutyökalupaketti. Toolpoint on HiKOKIn valtuutettu jälleenmyyjä.

Hikoki akkutyökalut ovat erittäin laadukkaita, kestäviä ja ne on suunniteltu vaativaan käyttöön ja kattavat monet ammattilaisten tarpeet. Niiden avulla työsi sujuvuus paranee ja työn mukavuus kasvaa. Akkutyökalut ovat luotettavia eivätkä ne jätä sinua pulaan, sillä Hikokin työkaluilla saat laatua ilman kompromisseja. Koneet ovat suunniteltuja ammattikäyttöön laatua, käyttäjäystävällisyyttä, ergonomiaa, ympäristöä ja turvallisuutta myöten.

Meidän valikoimasta saat myös HiKOKIn MultiVolt akut. MultiVolt akun avulla sinun ei tarvitse enää valita 18V ja 36V välillä sillä MultiVolt-akku vaihtaa volttitason automaattisesti riippuen käytettävästä koneesta. MultiVolt tarjoaa seuraavan sukupolven akkuteknologiaa – saat sähköjohdollisen koneen suorituskyvyn ilman rajoittavaa johtoa.

Hitachi tuotemerkki muuttui HiKOKI-tuotemerkiksi lokakuussa 2018. Nimenmuutoksen takana oli vuoden 2017 yrityskauppa KKR:lle. HiKOKIn työkalut ovat yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin ja samojen tehtaiden ja ihmisten valmistamia. HiKOKI jatkaa huippuluokan teknologian tuomista markkinoille, kuten he ovat jo historiassa tehneet. Heidän pääpaino on akkuteknologiassa sekä akku- ja sähkötyökaluissa.

Lahden myymälä

Myymälästämme löydät monipuolisen valikoiman työkaluja ja muita tuotteita. Voit tulla myymälään tutustumaan HiKOKIn tuotteisiin. Osaavat ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle toimivat työkalut. Tule siis käymään paikanpäällä Lahdessa!

Toolpointin toimipiste on moderni ja meillä on suuri valikoima työvaatteita sekä työkaluja. Myymälämme sijaitsee keskeisellä paikalla Laatukatu 1:ssä, Lahden Renkomäessä. Tutustu myymäläämme paremmin.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos jokin tietty tuote uupuu valikoimasta, haluat tarjouksen tai jos sinulla on jotain kysyttävää, me autamme sinua!

Toolpoint Lahti myymäläkuva

Näytetään tulokset 1–16 / 253

Näytetään tulokset 1–16 / 253