Festool

Festool logo

Kategoriat:

Järjestelmäimuri CTL 36 E AC HD CLEANTEC
Imurit ja pölypussit
Festool akku ja laturi
Akut ja laturit
Akku-upotussaha
Akkusahat
Pöytäsaha TKS 80 EBS / SawStop teknologia
Sähkösahat
Porakoneet ja ruuvinvääntimet
Pora/ruuvinvääntimet
Akkumonitoimityökalu OSC 18 Li E-Basic
Monitoimityökalut
Epäkeskohiomakone
Epäkeskohiomakoneet
Hiomapaperit
Hiomatarvikkeet
Lue lisää…

Festoolin valikoimamme on monipuolinen sekä laadukas. Löydät meiltä uusimpia tuotteita ja muita suosittuja akkutyökaluja sekä sähkötyökaluja. Meidän valikoimassa on myös Festoolin tarvikkeita, kuten pölypusseja ja hiomatarvikkeita.

Lahden myymälä

Myymälästämme löydät monipuolisen valikoiman Festoolin akkutyökaluja, imurit ja muita tuotteita ja tarvikkeita. Osaavat ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle toimivat työkalut. Tule siis käymään paikanpäällä Lahdessa!

Toolpointin toimipiste on moderni ja meillä on suuri valikoima työvaatteita sekä työkaluja. Myymälämme sijaitsee keskeisellä paikalla Laatukatu 1:ssä, Lahden Renkomäessä.

Toolpoint Lahti myymälä sisältä kuvattuna

Festoolin työkalut, imurit ja muut tarvikkeet

Akku- ja sähkötyökalut
Festoolin akkutyökalut ja sähkötyökalut täyttävät vaatimuksesi ja helpottavat työtäsi. Enää ei tarvitse tehdä kompromisseja. Jokaisessa koneessa yhdistyy ergonomisuus, kätevyys ja helppokäyttöisyys. Kun tarvitset tarkkuutta ja suurta tehokkuutta, kannattaa valita Festoolin kätevät työkalut.

Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat työkalut. Meiltä saat sahat, iskuporakoneet ja ruuvinvääntimet, hiomakoneet, akut ja laturit sekä muuta!

Pölynpoisto / Järjestelmäimurit
Olipa kyse sitten rakennustyömaasta, verstaasta tai autotallista – Festoolin järjestelmäimurit mahdollistavat pölyn, lian ja veden nopean ja turvallisen imuroinnin. Voimakkaan imutehon ja reilun kokoisen säiliön ansiosta ne tarjoavat joustavat käyttömahdollisuudet ja mahdollistavat suurten pölymäärien imuroinnin. Automaattinen käynnistys- ja sammutustoiminto mahdollistaa pölynpoiston helpon ja luotettavan ohjauksen sähkötyökalun käytön yhteydessä. Tutustu koko Toolpointin pölynpoisto kategoriaan.

Festool SERVICE & MyFestool – All-inclusive-takuu!

Festool service ja myfestool
All-inclusive-takuu. Rekisteröinnin jälkeen uusi työkalusi saa kolmen vuoden kaiken kattavan takuun.
MyFestool. Henkilökohtainen asiakastilisi, joka sisältää yksilölliset tiedot ja tarjoaa suoran yhteyden Festooliin.
Kaiken kattava huolto. Festoolin huoltoteknikot korjaavat työkalusi huolellisesti, nopeasti ja asiantuntevasti.
Asiakaspalvelu palvelee! Olipa kyse sitten neuvonnasta, asiakastuesta tai huollosta.

Lue lisää Festoolin verkkosivuilla ja rekisteröidy!

Yritys ja työkalut

Festool työkalut ovat tunnettuja innovaatioistaan, laadustaan sekä kestävyydestään. He tekevät puuntyöstöstä ja puurakentamisesta helppoa ja tarkkaa monipuolisilla ja laadukkailla työkaluilla.

Festoolilla on pitkä yli 90 vuoden historia työkalujen valmistuksessa. Toolpointilla olemme huomanneet, että työkalut ja koneet ovat rakennettu käyttäjälähtöisesti. Ne ovat ergonomisesti muotoiltuja, kevyitä, helppokäyttöisiä, kestäviä sekä tehokkaita. Ne kestävät vaativan käytön ja täyttävät ammattilaisten vaatimukset.

Näytetään tulokset 1–16 / 63

Näytetään tulokset 1–16 / 63