Festool

Festool työkalumyynti Toolpointin verkkokaupassa sekä myymälässä! Festoolin suositut akkutyökalut, akut, imurit ja sahat sekä monia muita työkaluja ja tarvikkeita valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Kategoriat:

Järjestelmäimuri CTL 36 E AC HD CLEANTEC
Imurit ja pölypussit
Festool akku ja laturi
Akut ja laturit
Akku-upotussaha
Akkusahat
Pöytäsaha TKS 80 EBS / SawStop teknologia
Sähkösahat
Porakoneet ja ruuvinvääntimet
Pora/ruuvinvääntimet
Akkumonitoimityökalu OSC 18 Li E-Basic
Monitoimityökalut
Epäkeskohiomakone
Epäkeskohiomakoneet
Hiomapaperit
Hiomatarvikkeet

Valikoima

Festoolin valikoimamme on monipuolinen sekä laadukas . Löydät meiltä uusimpia tuotteita ja muita suosittuja akkutyökaluja sekä sähkötyökaluja. Meidän valikoimassa on myös Festoolin tarvikkeita, kuten pölypusseja ja hiomatarvikkeita.

Katso kategoriat tai tutustu koko valikoimaan

Lahden myymälä

Myymälästämme löydät monipuolisen valikoiman Festoolin akkutyökaluja, imurit ja muita tuotteita ja tarvikkeita. Osaavat ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle toimivat työkalut. Tule siis käymään paikanpäällä Lahdessa!

Toolpointin toimipiste on moderni ja meillä on suuri valikoima työvaatteita sekä työkaluja. Myymälämme sijaitsee keskeisellä paikalla Laatukatu 1:ssä, Lahden Renkomäessä.

Toolpoint Lahti myymälä sisältä kuvattuna

Työkalut ja tarvikkeet

festoolin tuoteperhe

Akkutyökalut

Festoolin akkutyökalut täyttävät vaatimuksesi ja helpottavat työtäsi. Enää ei tarvitse tehdä kompromisseja. Jokaisessa koneessa yhdistyy ergonomisuus, kätevyys ja helppokäyttöisyys. Kun tarvitset tarkkuutta ja suurta tehokkuutta, kannattaa valita Festoolin kätevät akkutyökalut.

Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan akkutyökalun. Meiltä saat akkusahat, iskuporakoneet ja ruuvinvääntimet, akkuhiomakoneet, akut ja laturit sekä muuta! Tutustu koko akkutyökaluvalikoimaan.

Akkusahat

Akku-upotussaha
Akku-upotussaha TSC 55 Li REB-Basic. Sahaa nopeammin paremmalla kestävyydellä. FastFix sahanterät helpompaan ja nopeaan vaihtoon. 618,76€
Akkupistosaha PSC 420 Li EB-Basic
Akkupistosaha PSC 420 Li EB-Basic. Erinomaiset sahausominaisuudet sahanterän kolmen ohjaimen ja tukevan iskutangon ansiosta. 427,80€
Akkutimanttikatkaisujärjestelmä DSC-AGC18-125 LiEB-Basic
Akkutimanttikatkaisujärjestelmä DSC-AGC18-125 LiEB-Basic. Tarkka ja vaivaton sahaus: esteetön näkyvyys merkkiviivaan optimaalisen imukopan ansiosta. 524,52€

Pora- ja ruuvinvääntimet

Akkuruuvinväännin DRC 18/4 Li-Basic
Akkuruuvinväännin DRC 18/4 Li-Basic. Voimakas ja monipuolinen. 4 vaihdetta takaa sopivan välityksen jokaiseen työtehtävään. 364,56€
Akkuiskuporakone PDC 18/4 Li-Basic
Akkuiskuporakone PDC 18/4 Li-Basic. Suuri voima paksujen ruuvien kiinnittämiseen ja suurten reikien poraamiseen. 376,96€
Akkuporavasara BHC 18 Li-Basic
Akkuporavasara BHC 18 Li-Basic. Tärinävaimennettu, ergonominen ja vain 2,5 kg:n painoinen poravasara. 396,80€

Akut ja laturit

HighPower-akku BP 18 Li 4,0 HPC-ASI
HighPower-akku BP 18 Li 4,0 HPC-ASI. Kevyt akku (600g) vaivattomaan työskentelyyn. Kätevä ja erittäin tehokas. 124,00€
Airstream-akku BP 18 Li 5,2 AS
Airstream-akku BP 18 Li 5,2 AS. Voimakas 5,2 Ah:n akku varmistaa erinomaisen kestävyyden ja tehon. 124,00€
Akku BP 18 Li 6,2 AS-ASI
Akku BP 18 Li 6,2 AS-ASI. Tehokas voimapaketti sahaukseen ja raskaisiin poraus- ja ruuvaustöihin. 187,24€
Festool tuotteet

EC-TEC moottorikonsepti

EC-TEC on suorituskykyisempi, älykkäämpi ja pitkäikäisempi. EC-TEC-moottorikonsepti takaa erittäin suuren tehon ja vähäisen energiankulutuksen. EC-TEC-moottorissa ei ole kuluvia hiiliharjoja. Näin se ei vaadi huoltoa ja on äärimmäisen kestävä.

EC-TEC valvoo jatkuvasti käytön aikana kaikki tärkeitä parametreja, kuten lämpötilaa ja kierroslukua. Jos työkalu lähestyy kriittistä aluetta, EC-TEC alentaa automaattisesti virransyöttöä ja tehoa työkalun suojaamiseksi.

EC-TEC ei takaa pelkästään tehokasta suorituskykyä, vaan se myös ohjaa älykkäästi moottorin toimintaa. Erityisellä tehoa ohjaavalla elektroniikalla, joka toimittaa aina vain kulloisenkin työtehtävän vaatiman energiamäärän, säästää samalla energiaa ja mahdollistaa tämän myötä akkulatauksen tehokkaamman hyödyksikäytön.

Festool akut ja laturit

Akku teknologiaa

AIRSTREAM teknologian akuissa ja latureissa on jäähdytystoiminto, jonka avulla akut latautuvat nopeammin ja ovat latausteholtaan selvästi parempia. AIRSTREAM akuissa on sisäänrakennettu jäähdytyskanava, joka nopeuttaa akun jäähtymistä ja jolloin latausaika lyhenee jopa 65 %. Koneesi on nopeammin käyttövalmis ja pystyt tekemään ilman turhia keskeytyksiä myös paljon energiaa kuluttavat työt.

Bluetooth. Uudet Bluetooth® akut muodostavat tietoliikenneyhteyden järjestelmäimurin Bluetooth® moduuliin ja varmistavat, että myös akkutyökalun päällekytkennän yhteydessä järjestelmäimuri käynnistetään automaattisesti.

Li-HighPower. Festoolin Li-HighPower Compact -akun uudet korkeaa virtaa kestävät akkukennot takaavat 30 % pidemmän käyntiajan ja 30 % suuremman tehon Li-ion-kennoihin verrattuna.

Pölynpoisto / Järjestelmäimurit

Olipa kyse sitten rakennustyömaasta, verstaasta tai autotallista – Festoolin järjestelmäimurit mahdollistavat pölyn, lian ja veden nopean ja turvallisen imuroinnin. Voimakkaan imutehon ja reilun kokoisen säiliön ansiosta ne tarjoavat joustavat käyttömahdollisuudet ja mahdollistavat suurten pölymäärien imuroinnin. Automaattinen käynnistys- ja sammutustoiminto mahdollistaa pölynpoiston helpon ja luotettavan ohjauksen sähkötyökalun käytön yhteydessä.

Tutustu koko Toolpointin pölynpoisto kategoriaan.

Järjestelmäimuri CTL MINI I
Järjestelmäimuri CTL MINI I. Kevyt, kompaktin kokoinen ja paljon innovatiivisia ominaisuuksia – CTL MINI imuri vakuuttaa kaikilta osiltaan. 544,36€
Järjestelmäimuri CTM MIDI I
Järjestelmäimuri CTM MIDI I. Ensimmäinen kompaktiluokan pölynimuri, joka sopii terveydelle vaarallisten pölyluokan M pölylaatujen imurointiin. 720,44€
Järjestelmäimuri CTM 36 E AC HD CLEANTEC
CTM 36 E AC HD CLEANTEC. Suodattimen automaattinen puhdistus takaa jatkuvan suuren imutehon, pidemmän työjakson ja merkittävän ajansäästön. 1244,96€

SawStop-teknologia

SawStop suojelee sormiasi. SawStop-AIM-teknologian herkät anturit takaavat sähköä johtamattomien materiaalien entistä turvallisemman sahaamisen. Jos sahanterä koskettaa ihoa, terä pysähtyy välittömästi ja häviää työskentelypinnalta – vähentää vakavien käsivammojen riskiä.

Pöytäsaha TKS 80 EBS / SawStop teknologia
Pöytäsaha TKS 80 EBS
Siistit sahaukset, tilaa säästävä ja terveyttä suojaava laadukas pöytäsaha SawStop-teknologialla varustettuna.

– Kätevä: 80 mm:n leikkauskorkeus, laajennettava työtaso, pitkittäis- ja kulmaohjaimet mahdollistavat joustavan työskentelyn myös suurten työkappaleiden yhteydessä

– Vähentää materiaalin yläpinnan repeilyä pitkittäisissä jiirisahauksissa, koska sahanterä kallistuu vasemmalle

– Suojaavat terveyttä: imukoppa ja CLEANTEC-imumuhvi varmistavat vähäpölyisen työskentelyn ja esteettömän näkyvyyden työkappaleeseen

2246,88 

Festool

Festool SERVICE & MyFestool – All-inclusive-takuu!

Festool service ja myfestool

All-inclusive-takuu. Rekisteröinnin jälkeen uusi työkalusi saa kolmen vuoden kaiken kattavan takuun.
MyFestool. Henkilökohtainen asiakastilisi, joka sisältää yksilölliset tiedot ja tarjoaa suoran yhteyden Festooliin.
Kaiken kattava huolto. Festoolin huoltoteknikot korjaavat työkalusi huolellisesti, nopeasti ja asiantuntevasti.
Asiakaspalvelu palvelee! Olipa kyse sitten neuvonnasta, asiakastuesta tai huollosta.

Lue lisää Festoolin verkkosivuilla ja rekisteröidy!

Historia lyhyesti

Vuonna 1925 Saksassa Albert Fezer ja Gottlieb Stoll perustivat Feston. He keskittyivät aluksi puuntyöstökoneiden korjaukseen sekä niiden muuttamiseen käyttämään liukulaakereiden sijasta kuulalaakereita. Festool on perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa. Sillä on dynaaminen menestystarina keskittyen aina vastuuseen ja pitkäikäisyyteen. Gottlieb Stoll kuoli vuonna 1971. Tuolloin hänen poikansa olivat siirtyneet jo yrityksen johtajiksi. Omaisuuden jaon yhteydessä vuonna 2000, tytär Gerda Meier-Stoll nimitettiin puolestaan Festool tuotemerkin omistajaksi.

Yritys ja työkalut

Festool työkalut ovat tunnettuja innovaatioistaan, laadustaan sekä kestävyydestään. He tekevät puuntyöstöstä ja puurakentamisesta helppoa ja tarkkaa monipuolisilla ja laadukkailla työkaluilla.

Festoolilla on pitkä yli 90 vuoden historia työkalujen valmistuksessa. Toolpointilla olemme huomanneet, että työkalut ja koneet ovat rakennettu käyttäjälähtöisesti. Ne ovat ergonomisesti muotoiltuja, kevyitä, helppokäyttöisiä, kestäviä sekä tehokkaita. Ne kestävät vaativan käytön ja täyttävät ammattilaisten vaatimukset.

Näytetään tulokset 1–16 / 63

Näytetään tulokset 1–16 / 63