Tarjous

3M Peltor X5 Kuulonsuojain kypäräkiinnitteinen, 36dB (HYX5)

52,65  (sis. alv 24%)

Innovatiiviset 3M™ PELTOR™ X5 -kuulonsuojaimet ovat poikkeuksellisen suorituskykyiset ilman kaksoissuojan tarvetta. Nämä 3M Peltor X -sarjan kuulonsuojaimet vaimentavat melua jopa 37 dB.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): X5P3E Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käytä 3M™ PELTOR™ X5 -kupusuojaimia tehokkaaseen kuulonsuojaukseen melun ollessa kohtalaista tai kovaa.

3M PELTOR X5 -kuulonsuojaimissa on musta värikoodaus, joten oikean suojaustason valitseminen X-sarjan valikoimasta on helppoa. Kuulonsuojaimissa yhdistyvät 3M:n legendaarinen kuulonsuojausosaaminen ja nykyteknologia: kuvuissa käytetään erikoismuotoiltua vaahtomuovia ja pehmusteissa on innovatiivinen tiivisterengas- ja kuppirakenne. Nämä ominaisuudet tekevät 3M Peltor X -sarjan X5-kuulonsuojaimista markkinoiden tehokkaimmat, sillä ne vähentävät melua jopa 37 dB.

Rakenteessa käytetyn tekniikan ansiosta kuulonsuojain on edelleen kevyt, tasapainoinen ja mukava, vaikka korvakuvut ovat suuremmat. Kaksiosainen päälakisanka ehkäisee lämmön muodostumista käytön aikana ja tekee kuulonsuojaimista hyvin istuvat ja tasapainoiset.

Päälakisangan rakenteessa oleva ruostumaton teräslanka on päällystetty muovilla, joten sanka on erittäin luja ja sähköisesti eristetty. Lujatekoinen sanka on myös mukava käytössä, sillä litteässä ja leveässä päälakisangassa on pehmeä muovipinnoite, joka tasaa päälakeen kohdistuvan paineen.

Huolellisen muotoilun ansiosta käytössä olevia kuulonsuojaimia on helppo säätää liu’uttamalla. Leveät ja joustavat pehmusteet lisäävät käyttömukavuutta, ja kupujen kapea rakenne parantaa yhteensopivuutta muiden henkilönsuojaimien kanssa.

Pehmusteita ja vaahtomuovitäytteitä on saatavana erikseen myytävänä hygieniasarjana. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa, mikä pidentää tuotteen käyttöikää.

Saatavana myös kypäräkiinnityksellä ja niskasangalla.

Lisätiedot

Valmistaja

Melunvaimennus (dB)

36