Tarjous

Metabo Kulmahiomakone W 12-125 QUICK 1250W

155,00  (sis. alv 24%)

Metabo kulmahiomakone W 12-125 QUICK 1250W on laadukas ja suorituskykyinen ratkaisu moneen eri hionta ja leikkaustarpeeseen. Tällä rälläkällä saat tuloksia aikaan ja se on myös pitkäikäinen.

Löytyy suoraan varastosta kuljetuksella! Voit myös ostaa kulmahiomakoneen myymälästämme Laatukatu 1, Lahti.

Lue kokotuotekuvaus alta

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): W12-125QUICK Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Metabo Kulmahiomakone W 12-125 QUICK 1250W

Tämä Metabo kulmahiomakone omaa pitkän käyttöiän vaativissakin tehtävissä. Kone on voimakas ja kestävä ja se on luokkansa paras suorituskyvyltään, mikä tarkoittaa, että työsi etenee nopeasti. Kulmahiomakoneessa on patentoiti Metabo Marathon -moottori, joka antaa jopa 50% suuremman vääntömomentin ja jopa 20% paremman ylikuormituskapasiteetin kuin normaali moottori. Marathon -moottori nopeuttaa materiaalinpoistoa ja takaa pidemmän käyttöiän. Moottorissa on irtikytkeytyvät hiiliharjat, jotka suojaavat moottoria ja edistävät käyttöikää.

M-Quick-järjestelmän ja M-Quick-kiristysmytterin avulla laikan vaihto onnistuu ilman työkaluja yhdellä napinpainalluksella. M-Quick-järjestelmä tekee vaihdosta nopeaa ja kätevää, joka edistää työn sujuvaa kulkua. Myös laikansuojan voi säätää ilman työkaluja.

Metabo kulmahiomakone on turvallinen ja voit käyttää sitä huoletta. Koneessa on mekaaninen Metabo S-automatic-turvakytkin, jonka ansiosta koneessa on yksi markkinoiden pienimmistä rekyylivaikutuksista levyn jumittuessa. Saat optimaalista suojaa ja työn jatkuminen nopeutuu. Koneessa on myös uudelleenkäynnistyssuoja, joka estää koneen käynnistymisen vahingossa virtakatkon jälkeen.

Kulmahiomakonetta on kätevä ja mukava käyttää. Vaihteisto voidaan asentaa eri asentoihin 90°:n välein vasenkätistä tai leikkauskäyttöä varten. Mukana tulee myös ylimääräinen Metabo VibraTech (MVT) -kahva, jossa on tärinänvaimennus. Voit käyttää miellyttävästi pitkiäkin aikoja.

Paketin mukana tulee:

  • Suojakukupu
  • Tukilaikka
  • M-Quick-kiristinmutteri
  • Ylimääräinen Metabo VibraTech (MVT) -kahva

Kun rekisteröit Metabo tuotteesi neljän viikon aikana ostopäivästä, saat kulmahiomakoneellesi jopa kolmen vuoden pidennetyn takuun! Lue lisää: Metabo XXL-takuu.

Tekniset tiedot

Laikan halkaisija:125mm
Ottoteho:1250 W
Antoteho:780 W
Tyhjäkäynti kierrosnopeus:11000rpm
Kierrosnopeus nimelliskuormalla:8000rpm
Vääntö:3.4Nm / 34 in-lbs in-lbs
Karan kierre:M 14
Paino (ilman virtajohtoa)2.4 kg
Virtajohdon pituus:4 m
EAN:4007430243744

Lisätiedot

Valmistaja