Tarjous

Kemppi MinarcMig Evo 200 MIG-hitsauskone

1225,00  (sis. alv 24%)

MinarcMig Evo 200-hitsauskoneessa suuri hitsausteho ja laatu yhdistyvät helppoon liikuteltavuuteen ja kompaktiin kokoon. 

– Hyvä hitsaustulos ja valokaaren syttyminen
– 200 ampeeria MIG/MAG hitsaustehoa 16 A:n verkosta
– Automaattinen ja manuaalinen säätötapa
– Materiaalit Fe, Fe FCW, Ss, Al, CuSi ja kelakoot 1 kg ja 5 kg
– Helppoa: valitse vain levyn paksuus ja aloita hitsaaminen
– Suuri graafinen näyttö opastaa käyttäjää
– Hitsausteho riittää myös pitkillä, yli 100 m:n virtakaapeleilla
– Paketissa 3 m:n hitsauspistooli, kaapelisarja ja olkahihna
– Sopii sekä verkkovirta- että generaattorikäyttöön
– Kemppi 2+ -takuu osille ja työlle

Toimituspakettiin kuuluvat MinarcMig Evo 200, MIG-hitsauspistooli (3m), kaapelisarja ja olkahihna.

Lue koko tuotekuvaus alta

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 61008200 Osastot: , ,

Kuvaus

MinarcMig Evo 200 Mig-hitsauskone tuotekuvaus

Kemppi MinarcMig Evo 200 MIG-hitsauskone liikkuvaan, mukautuvaan hitsaukseen automaatti- ja manuaalitilassa. Koe valtava MIG/MAGhitsauskapasiteetti ja -laatu siirrettävässä ja kompaktissa muodossa!

Hitsauskone yhdistää suuren hitsaustehon ja laadun poikkeuksellisella tavalla helppoon liikuteltavuuteen ja kompaktiin kokoon. Huipputeho saavutetaan 35%:n paloaikasuhteella 16 A: yksivaiheisesta sähköverkosta. MinarcMig Evo takaa ensiluokkaisen hitsaustuloksen kaikissa hitsauskohteissa. PFC-virtalahädetekniikan ansiosta energiatehokkuus on huippuluokkaa, ja tehokerroin on 0,99. MinarcMig Evoa voi käyttää tehokkaasti myös erikoispitkillä, jopa yli 100 metrin pituisilla syöttövirtakaapeleilla, minkä ansiosta tuote sopii erinomiasesti asennuskohteisiin. MinarcMig Evo 200 MIG-hitsauskone on myös kevyt ja helposti kannettava sillä se painaa vain 13 kg.  

MinarcMig Evo 200 -mallissa on käytettävissä automaattinen tai manuaalinen säätötapa. Saat laadukkaan hitsausjäljen ja tarkan valokaaren sytytyksen, jota valvoo Kempin kehittämä adaptiivinen valokaaren hallintajärjestelmä. Se asettaa säädöt automaattisesti sen mukaan, miten olet valinnut levynvahvuuden, hitsin muodon ja materiaalin tyypin. Voit tehdä valintoja yhdellä säätönupilla samalla, kun iso graafinen käyttöliittymä ohjaa sinua koko prosessin ajan. Arvailulle ei jää sijaa!

MinarcMig Evo kestää hyvin syöttöjännitteen vaihteluja ja soveltuu käytettäväksi työmailla generaattorilla ja pitkillä virtakaapeleilla. Virtalähde hyödyntää PFC-tekniikkaa, joka mahdollistaa optimaalisen tehon myös yksivaiheverkossa. IGBT-invertteri varmistaa luotettavan valokaaren syttymisen ja hyvän hitsaustehon millä tahansa lisäainelangalla. Laitepaketti sisältää hitsaus- ja maadoituskaapelin sekä puikonpitimen, maadoituspuristimen ja liitännät.

Laite on pienikokoinen, tehokas ja kevyt. Sitä on helppo kantaa joko kantokahvan tai olkahihnan avulla. Se soveltuu monenlaisiin hitsauskohteisiin, ja työmaakäyttöä helpottaa mahdollisuus pitkien jatkokaapelien käyttöön. Soveltuu myös generaattorikäyttöön. MinarcMig Evo 200 -mallissa on sekä automaattinen että manuaalinen käyttötila. Automaattitilassa valitaan ensin lisäainelangan materiaali, minkä jälkeen hitsausjännitettä ja langansyöttönopeutta voidaan muuttaa yhdellä säätimellä hitsattavan levynvahvuuden mukaan. Näin oikeat parametrit löytyvät helposti. Valokaaren pituutta eli hitsauslämpöä voidaan automaattitilassa hienosäätää toisella säätönupilla. Manuaalitilassa hitsausjännitettä ja langansyöttönopeutta säädetään erikseen omilla säätönupeillaan. Laitteen käyttöä helpottaa opastava lcd-näyttö, joka näyttää hitsausvirran, hitsausjännitteen ja langansyöttönopeuden.

Kemppi

Kemppi on suomalainen kaarihitsausteollisuuden muotoilujohtaja ja Kempin hitsauskoneet valmistetaan Kempin tehtailla Lahdessa. Kempin hitsauslaitteet ovat kompakteja, kevyitä ja tehokkaita. Kempin MIG/MAG-laitteet on suunniteltu laatutietoisille hitsaajille. Sisäpuolella niissä on hitsausalan huipputekniikkaa, ulkopuolella helppokäyttöinen hallintalaitteisto. Tutustu paremmin Kemppiin heidän verkkosivuillaan.

Toolpoint on Kempin valtuutettu jälleenmyyjä. Tutustu muihin Kempin tuotteisiin.

Lue lisää MinarcMig Evo 200:sta:

Hitsauskoneen tekniset tiedot

TuotekoodiMinarcMig Evo 200 – 61008200
Welding gun MMG22, 3 m
Earth return cable and clamp, 3 m
Shielding gas hose, 4.5 m
Shoulder strap
Liitäntäjännite 1~ 50/60 Hz230 V ±15%
Sulake, hidas16A
Generaattorin vähimmäisteho4.2 kVA
Hitsausalue20 A/15 V – 200 A/26 V
Kuormitettavuus 35 % ED200 A/24 V
Kuormitettavuus 60 % ED160 A/22 V
Kuormitettavuus 100 % ED120 A/20 V
Tyhjäkäyntijännite70-75 V
Käyttölämpötila-20…+40 °C
Ulkomitat P x L x K450 × 227 × 368 mm
Paino (ilman varusteita)13 kg
KotelointiluokkaIP23S
StandarditIEC 60974-1, IEC 60974-5, IEC 60974-10, IEC 61000-3-12
Lankakelan paino (enintään)5 kg
Lankakelan halkaisija (enintään)200 mm

Lisätiedot

Valmistaja