Tarjous

Kemppi MinarcMig Evo 200A Mig-hitsauskone

1395,00  (sis. alv 24%)

30-päivän alin hinta: 1395,00 

Kemppi MinarcMig Evo 200 yhdistää suuren hitsaustehon ja laadun poikkeuksellisella tavalla helppoon liikuteltavuuteen ja kompaktiin kokoon, laite painaa vain 13kg!

Kone on helppokäyttöinen MIG/MAG-hitsauslaite ammattikäyttöön teollisuudessa, työmailla ja korjaushitsauksessa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 61008200 Osasto:

Kuvaus

Lyhyesti
Kemppi MinarcMig Evo 200 on luotettava, käytännöllinen sekä kestävä. MinarcMig soveltuu hyvin myös aloittaville hitsareille tai näppäräksi laitteeksi kotiin sen pienen koon sekä automaattitilan ansiosta. Generaattorikäyttö ja mahdollisuus yli 100 metrin virtakaapeliin tekevät tästä koneesta erinomaisen syrjäisille paikoille tai korkealla työskentelyyn. MinarcMig Evo 200 voi käyttää myös luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa, sillä Kemppi suomalaisena yrityksenä tietää etteivät hitsausolosuhteet aina ole sieltä parhaimmasta päästä.

Tärkeimmät hyödyt
– Kevyt kannettava hitsauslaite – Paino vain 13kg!
– +100 metriä kaapelipituus mahdollinen.
– 99% vähemmän sähkömagneettisia häiriöitä PFC-tekniikan ansiosta.

Tärkeimmät käyttökohteet
– Ohutlevyteollisuus
– Korjaus ja kunnossapito
– Maatalous

Tuotekuvaus
Hitsauskoneessa riittää tehoa. 0.99 tehokertoimen ja huippuluokan PFC virtalähde teknologian avulla, MinarcMig Evo 200 on yksi markkinoiden energiatehokkaimmista MIG hitsauskoneista. Viilennystauot ovat myös lyhyemmät, joten pystyt maksimoimaan hitsausajan.

Hitsausjälki on aina laadukasta ja valokaaren sytytys tarkkaa Kempin kehittämän adaptiivisen valokaaren hallintajärjestelmän avulla. MinarcMig kestää hyvin syöttöjännitteen vaihteluja ja soveltuu käytettäväksi työmailla generaattorilla ja pitkillä virtakaapeleilla.

Laite on pienikokoinen, tehokas ja kevyt, joka tekee siitä helposti kannettavan kantakahvan tai olkahihnan avulla. Tärkeimpiä käyttökohteita koneelle ovat ohutlevyteollisuus, korjaus ja kunnossapito sekä maatalous.

MinarcMig Evo 200 -mallissa on käytettävissä automaattinen tai manuaalinen säätötapa. Automaattitilassa valitaan ensin lisäainelangan materiaali, minkä jälkeen hitsausjännitettä ja langansyöttönopeutta voidaan muuttaa yhdellä säätimellä hitsattavan levynvahvuuden mukaan. Manuaalitilassa hitsausjännitettä ja langansyöttönopeutta säädetään erikseen omilla säätönupeillaan. Iso lcd-näyttö helpottaa laitteen käyttöä, sillä se opastaa ja näyttää hitsausvirran, hitsausjännitteen ja langansyöttönopeuden. Koneella voit hitsata hiiliterästä, monia yleisia ruostumattomia teräksiä sekä alumiinia.

Lisäainelankana laitteessa voi käyttää teräslankaa (umpi- tai täytelankaa), ruostumatonta teräslankaa, alumiinilankaa ja CuSi-lankaa. Teräslangan halkaisija voi olla 0,6 mm, 0,8 mm, 0.9 mm tai 1,0 mm, mutta laitteen hitsausominaisuudet ovat parhaimmillaan, kun käytetään 0,8 mm:n teräslankaa. Ruostumattoman teräslangan halkaisija voi olla 0,8 mm, 0,9 mm tai 1,0 mm, alumiinilangan 1,0 mm ja CuSi-langan 0,8 mm, 0,9 mm tai 1,0 mm.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi 6250220
Jäähdytystyyppi Gas
Lisäainelangat, Ss 0.8…1.0 mm
Lisäainelangat, Al 0.8…1.0 mm
Lisäainelangat, Fe 0.6..1.0 mm
Pituus / tilauskoodi 3 m 6250220
Kuormitettavuus, Ar + CO2 (35 %) 200 A

Lisätiedot

Valmistaja