Kemppi Minarc Evo 180 puikkohitsauskone

Kemppi Minarc Evo 180 puikkohitsauskone on erinomainen valinta liikkuvalle hitsarille sen pienen ja kompaktin koon ansiosta.

Huippulaatua halpaan hintaa verkkokaupasta!

Tuotetunnus (SKU): 61002180 Osasto:

Kuvaus

Kemppi Minarc Evo 180 tuotekuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Sopii kaikille puikko tyypeille
  • Erinomainen hitsauksen laatu
  • PFC-tekniikka takaa energiatehokkuuden
  • Suuri hitsausteho ja hyvä käyttösuhde
  • Kevyt, vahvarakenteinen ja kestävä
  • Kaukosäädin mahdollisuus
  • Kemppi 2+ -tuotetakuu osille ja työlle
  • Käyttökohteita: metallityöpajat, rakennusteollisuus, maatalous, korjaus ja kunnosapito

Kemppi Minarc Evo 180 puikkohitsauskone kuuluu Kempin huippusuosittuun Minarc Evo tuoteperheeseen. Koneesta löydät kaikki ominaisuudet edellisestä mallista, mutta myös muita paranneltuja ominaisuuksia. Minarc tarjoaa ensiluokkaista suorituskykyä sekä se soveltuu mainiosti työmaakäyttöön, sillä se toimii sekä verkkovirralla että generaattorilla. Koneella voit myös käyttää erikoispitkiä syöttövirtakaapeleita. Minarc Evo 180 on kevyt, kompakti ja helposti kannettava ja se painaa vain 5,85 kg. Näiden ominaisuuksien ansiosta Minarc Evolla voit hitsata vaikeissakin paikoissa.

Vakaan valokaaren takaa hitsauskoneen suuri jännitevara sekä automaattinen valokaaren dynamiikan säätö kaikissa hitsausasennoissa ja useimmilla puikoilla. Koneessa on suuri ja selkeä mittarinäyttö, joka helpottaa hitsausvirran säätöä. Lift TIF-sytytys on tarkka ja takaa laadukkaan DC TIG-hitsauksen.  Tarkan hitsaustehon säädön avulla vähennät huonoista hitsaussaumoista johtuvaa jälkityötä. Hitsausohjeiden noudattaminen on erittäin helppoa koneen avulla, sillä voit helposti valita virralle oikean arvon puikkokoon mukaisesti.

Hitsauskoneen avulla pystyt entistä paremmin hallita hitsisulkaa. Tämä mahdollistaa hitsausjännitteen säädön työskentelit sitten kaukana työpisteellä tai korkealla. Kone lisää myös hitsisulan hallittavuutta ja hitsaustarkkuutta hitsauksen aikana. Tämän lisäksi 8,2 V:n jännitevara 170 A:lla varmistaa, että hitsauskone voi pitkillä etäisyyksillä pitää yllä enimmäishitsaustehoaan kauan. Tämä vähentää ajan hukkaa hitsauspisteen ja laitteen välillä liikkuessa sekä lisää työajan tuottavuutta ja vähentää kustannuksia.