Tarjous

ISOtunes Free (EN352) langaton Bluetooth korvatulppa

119,00  (sis. alv 24%)

ISOtunes Free Bluetooth korvatulpat ovat täysin langattomat nappikuulosuojaimet, joiden ansiosta pääset eroon johdoista ja saat tarvittavan suojauksen kuulollesi.

Kuulokkeet ovat kevyet ja mukavat käyttää ja niillä on EN352-2 hyväksyntä, eli niitä voi käyttää meluisassakin ympäristössä. Kuulokkeissa on myös IP45 suojaus pölyä, hikeä ja vettä vastaan.

Tutustu kuulokkeisiin tarkemmin alla.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): IT-12 Osasto:

Kuvaus

ISOtunes Free Bluetooth korvatulppa (EN352 hyväksyntä)

ISOtunes Free langattomat Bluetooth korvatulpat ovat erinomainen ratkaisu kovaääniseen työympäristöön, sillä korvatulpissa on EN352-2 hyväksyntä sekä niissä on myös IP45 suojaus, eli ne ovat suojattu pölyä, hikeä ja vettä vastaan.

Kuulokkeita on myös helppo käyttää muiden työturvallisuutta kohottavien henkilösuojaimien kanssa, kuten kypärän, hengityssuojaimen tai lasien kanssa.

Mukavuutta ja kätevyyttä

Kuulokkeet ovat erittäin kevyet sillä ne painavat vain 4,5 grammaa per kuuloke. Tämän ja huolellisen muotoilun ansiosta Free kuulokkeet ovat suunniteltu niin, että ne ovat sopivat mukavasti korvaan ilman, että ne putoavat pois.

Kuulokkeissa on ISOtunes TRILOGY Memory Foam vaahtomuovi korvatulpat. Korvatulpat antavat monia hyötyjä optimaaliseen kuulon suojaukseen. Ne ovat erittäin mukavat, eristävät ääniä ja niissä on hyvä äänenlaatu.

Nappikuulosuojaimissa on jopa 7 tunnin akunkesto, joten pystyt kuunnella vaikka koko työpäivän ilman latausta. Mukaan tulee kuitenkin suojakotelo, joka pitää kuulokkeet suojassa ja lataa niitä samalla. Kotelo voi ladata kuulokkeet kaksi kertaa kokonaan ennen kuin koteloa tarvitsee ladata. Kotelon kanssa saat siis jopa yhteensä 21 tuntia akunkestoa.

Free -nappikuulokkeissa on sisään rakennettu kaksi mikrofonia, joissa ovat melun vaimennus sekä kaiun vaimennus ominaisuudet. Ominaisuudet pystyvät vaimentamaan tai poistamaan jatkuvia ääniä kuten ruohonleikkurit, tuuletin, auto, moottori…, jotta voit puhua puheluita äänekkäissäkin ympäristöissä, joko yhdellä tai molemmilla napeilla.

Todistettua kuulonsuojausta

Kuulokkeet soveltuvat erinomaisesti työmaille ja työpajoille, pihan hoitoon, kuten nurmikon leikkuuseen, maatalouteen sekä matkustamiseen. Ne on testattu teollisuusstandardien mukaisesti. Kuulokkeet täyttävät ANSI, OSHA ja NIOSH vaatimukset kuulonsuojauksesta työpaikoilla.

ISOtunes Free korvatulpat ovat todettu estämään ääniä ulkopuolelta, antaen sinulle turvaa ja samalla voit nauttia musiikista tai hiljaisuudesta.

Tämän lisäksi SafeMax-teknologia varmistaa, että kuulokkeet eivät voi vahingoittaa kuuloasi, vaikka kuuntelisit täydellä äänenvoimakkuudella, sillä Free kuulokkeet ovat limitoitu 79 decibeliin, jolloin ne ovat myös standardien mukaiset. Kuulokkeilla on myös 22 decibelin NRR (Noice Reduction Rating) sekä 29 SNR (signaali-kohinasuhde).

Paketissa tulee mukana kolme paria TRILOGY™ korvatulppia, jotta voit löytää itsellesi sopivan koon, joka tuntuu mukavalta ja sopivalta. Pakettiin sisältyy myös kolme paria silikoonisia korvatulppia, USB-C kaapeli sekä kannettava latauskotelo.

Ominaisuudet

  • Täysin langattomat nappisuojakuulokkeet
  • SafeMax teknologia rajoittaa äänentuoton 79 decibeliin
  • Jopa 7 tunnin akunkesto + 14 lisätuntia latauskotelon kanssa
  • Korvanappien latausaika 1,5 tuntia. Kotelon latausaiaka 2 tuntia
  • IP45 suojaus pölyä, hikeä ja vettä vastaan
  • Taustamelua eristävä mikrofoni
  • AptX HiFi
  • Bluetooth 5.0
  • ANSI sertifioitu 22 dB NRR
  • Täyttää OSHA vaatimukset

Tutustu kuulokkeisiin lisää: ISOtunes.com

Tutustu myös muuhun Toolpointin ISOtunes valikoimaan: ISOtunes kuulosuojaimet

Lisätiedot

Valmistaja

Melunvaimennus (dB)

29