Festool Akku BP 18 Li 6,2 AS-ASI

187,24  (sis. alv 24%)

Uudet Bluetooth® akut muodostavat tietoliikenneyhteyden järjestelmäimurin Bluetooth® moduuliin ja varmistavat, että myös akkutyökalun päällekytkennän yhteydessä järjestelmäimuri käynnistetään automaattisesti. Näin hyödyt myös Festool akkutyökaluja käyttäessäsi Festoolin koko pölynpoistojärjestelmästä.

  • Muodostaa langattoman Bluetooth®-yhteyden CLEANTEC-järjestelmäimurin Bluetooth® moduuliin (voidaan asentaa lisätarvikkeena) ja käynnistää järjestelmäimurin, kun akkutyökalu kytketään päälle
  • Voimakas ja uskomattoman kestävä 6,2 Ah:n akku
  • Tehokas voimapaketti sahaukseen ja raskaisiin poraus- ja ruuvaustöihin
  • Lataus nopeasti ja tehokkaasti ladattaessa toimivalla jäähdytyksellä varustetun AIRSTREAM pikalaturin SCA 8 avulla
  • Akussa olevasta LED-näytöstä voit katsoa koska tahansa akun nykyisen varaustilan
  • Festool-asiakkaana hyödyt kolmen vuoden korjauskustannussuojasta, joka koskee myös kuluneita varaosia. Tämä takuu kattaa työkalujen ohella myös akut ja laturit
  • Bluetooth® mahdollistaa CLEANTEC-järjestelmäimurin automaattisen käynnistyksen, kun kytket akkutyökalun päälle (edellyttää Bluetooth® toimintoisen järjestelmäimurin käyttöä)
  • AIRSTREAM toiminnolla varustettu Bluetooth® litiumioniakku Festoolin kaikille 18 V:n akkutyökaluille (paitsi CXS, TXS, ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400)

Tilattavissa

Tuotetunnus (SKU): 201797 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Innovatiivinen jokaista yksityiskohtaa myöten:
Nauti nyt myös Festool-akkutyökalun yhteydessä kaikista pölyttömän työskentelyn eduista: Bluetooth® akun ansiosta akkutyökalun päällekytkentä käynnistää järjestelmäimurin automaattisesti (järjestelmäimurissa on oltava Bluetooth® moduuli)

Järjestelmällä onnistut:
AIRSTREAM teknologian ansiosta akku saadaan ladattua nopeasti uudelleen täyteen jäähdytyksellä varustetulla SCA 8 -pikalaturilla – tämä varmistaa uskomattoman lyhyen latausajan.

Taatusti kätevä ja luotettava:
Ainutlaatuinen Festoolin tarjoama etu – 3 vuoden takuu myös akuille. Festoolin työkaluilla hyödyt kolmen vuoden korjauskustannussuojasta, joka koskee myös kuluneita varaosia. Tämä takuu kattaa työkalujen ohella myös akut ja laturit. Rekisteröi työkalusi ja nauti kaikista All-inclusive-takuun tarjoamista eduista.

Jännite18 V
Kapasiteetti6,20 Ah
Paino0,70 kg

Lisätiedot

Valmistaja