Festool Akku BP 18 Li 3,1 CI

116,31  (sis. alv 24%)

Festoolin akkutyökaluilla voit tehdä töitä ilman sähköliittymää ja harjaton EC-TEC-moottori varmistaa aina erinomaisen suorituskyvyn. Erikoiskevyt Compact-akku takaa entistä helpomman ja kätevämmän käytön. Käyttömukavuuden kruunaa BP 18 Li 3,1 CI -akku, joka on langattomassa Bluetooth®-yhteydessä CLEANTEC-järjestelmäimurin Bluetooth®-moduuliin. Se käynnistää järjestelmäimurin automaattisesti, kun kytket akkuhiomakoneen päälle (edellyttää Bluetooth®-yhteensopivaa Festool-imuria). Näin hyödyt myös akkutyökalua käyttäessäsi kaikista Festoolin pölynpoistojärjestelmän eduista.

  • Muodostaa langattoman Bluetooth®-yhteyden CLEANTEC-järjestelmäimurin Bluetooth®-moduuliin (malleissa CT 26/36/48 jälkiasennettava lisätarvike, malleissa CT MINI I ja MIDI I vakiovaruste) ja käynnistää järjestelmäimurin automaattisesti, kun kytket akkutyökalun päälle
  • Työkalun keveys varmistaa helpon ohjauksen ja käytön poraus-, ruuvaus- ja sahaustöissä
  • Aina ajan tasalla: LED-näytöstä näet nopeasti jäljellä olevan kapasiteetin
  • Integroitu kumikehys suojaa laitetta ja pitää sen paikoillaan kaltevilla pinnoilla
  • Bluetooth® mahdollistaa CLEANTEC-järjestelmäimurin automaattisen käynnistyksen, kun kytket akkutyökalun päälle (edellyttää Bluetooth® toimintoisen järjestelmäimurin käyttöä)
  • tarvikkeena saatava Bluetooth®-litiumioniakku (Li-Ion) kaikille Festoolin 18 V:n akkutyökaluille (paitsi TSC 55, CXS, TXS, ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400)

Tilattavissa

Tuotetunnus (SKU): 203799 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jännite18 V
Kapasiteetti3,10 Ah
Paino0,40 kg

Lisätiedot

Valmistaja