Airrex AH-800i Infrapunalämmitin 22kW/h 2000m3

Täysin uudistunut Airrex AH-800i infrapunalämmitin mobiiliohjauksella.

Airrex AH-800i infrapunalämmitin on tehokas lämmitin ja se on tarkoitettu suurien tilojen lämmittämiseen.

Tuotetunnus (SKU): AH800I-C Osasto:

Kuvaus

AIRREX AH-800i infrapunalämmitin – Tehokasta lämmitystä!

Polttoainekäyttöisen Airrex-lämmittimen parhaita ominaisuuksia ovat mm. pieni kulutus, hajuttomuus, termostaattiohjaus sekä sen hiljainen ääni. Airrex AH-800i infrapunalämmittimessä ei ole puhallinta, joten se ei myöskään levitä pölyä hengitysilmaan.

AIRREX AH-800I soveltuu jopa noin 2000M³ tiloihin!

EDISTYKSELLINEN POLTIN

Lämmittimessä on sähköisellä polttoainepumpulla varustettu patentoitu öljypoltin, joka kierrättää palokaasun keraamisesti pinnoitetun putkiston läpi luovuttaen lämmön infrapunasäteilynä.

AIRREXIN PÄÄSTÖT JÄÄVÄT PIENIKSI
Täysin lämmitysenergiaksi hyödynnetyn polttoaineen ansiosta Airrex-lämmittimen päästöt jäävät niin pieniksi, ettei erillistä, lämmitettävästä tilasta ulos vedettyä pakoputkistoa käytännössä tarvita. Lämmittimet toimivat uusiutuvista raaka-aineista valmistetulla biodieselillä, tavallisella dieselillä tai polttoöljyllä.

INFRAPUNALÄMMITIN TOIMII MM. BIOPOLTTOAINEELLA
Airrex lämmittimet toimivat ruuantähteistä valmistetulla Neste MY biodieselillä, normaalilla dieselillä sekä polttoöljyllä. Alle 10 asteen lämpötiloissa on käytettävä polttoaineen talvilaatua.

EI PUHALLINTA – EI NOSTA PÖLYÄ
Tässä infrapunalämmittimessä ei ole lainkaan puhallinta. Laitteen tuottama infrapunasäteily lämmittää ilman sijasta materiaalia, jonka välityksellä tilassa oleva ilma lämpenee.

Infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa. Airrex lämmittimien tuottama infrapunalämpö leviää tilassa tasaisemmin kuin puhaltimella varustetulla lämmittimellä.

HILJAINEN JA HELPPOKÄYTTÖINEN
Lämmittimen käyttöönotto on erittäin helppoa, sillä se ei vaadi kiinteää asennusta. Pyörillä kulkeva lämmitin on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Airrex on erittäin hiljainen: sen äänitaso on ainoastaan 48dB.

TURVALLISUUS ON ETUSIJALLA
Airrex-infrapunalämmitin on hyvin turvallinen. Laitteessa on monipuoliset turvajärjestelmät. Jos lämmitin tärähtää, meinaa yllättävästi kaatua tai siihen tulee jokin häiriö, sen kattava turvajärjestelmä sammuttaa välittömästi polttimon ja katkaisee polttoaineen syötön.

Tekniset tiedot:

LÄMMITYSTEHO

22 kW/h = 75064 Btu/h

PAINO

81 kg

MITAT

130 (L) × 35 (S) × 134 cm (K)
POLTTOAINE Biodiesel, uusiutuva diesel, diesel tai polttoöljy
POLTTOAINEEN KULUTUS 1,71 – 1,9 l/h L/h (jatkuvalla lämmityksellä)
TANKIN KOKO 70 L
VIRRANKULUTUS 80 W (230 V, 50 Hz)
ÄÄNITASO 48dB
TERMOSTAATTIOHJAUS Kyllä. Automaattinen.
LÄMPÖTILAN SÄÄTÖALUE 0-40c
ETÄOHJATTAVA Kyllä.
VERKKOYHTEYS WiFi (optiona 4G)
MOBIILISOVELLUKSET Airrex (Android Google Play ja IOS AppStore)
OHJAUSPANEELI Ledvalaistu paneeli hipaisukytkimillä, etäohjattava
SAMMUTUSAJASTIN 0-24h
INTERVALLIAJASTIN 5-60min käyntiaika + 5min tauot välissä
KAUKOSÄÄDIN Kyllä. Infrapunakäyttöinen.
TURVAJÄRJESTELMÄT Ylikuumeneminen, kallistuminen, tärähdys, hajunehkäisy, liekkivahti, sulake, lämpötila-anturin vikatunnistin, laitteen lukitus, ohjelmoitava sammutus

Lisätiedot

Valmistaja