Airrex AH-300i Infrapunalämmitin 15kW/h 1500m3

Täysin uudistunut Airrex AH-300i infrapunalämmitin mobiiliohjauksella suurien tilojen lämmittämiseen.

Soveltuu käytettäväksi kohteissa, kuten teollisuushallit, työtilat, konesuojat, tallit, hallit, maalaamot, taukotilat, huoltoautot, yleisötapahtumat, korjaamot, terassit, teltat ja rakennustyömaat.

Polttoainekäyttöisen Airrex-lämmittimen parhaita ominaisuuksia ovat mm. pieni kulutus, hajuttomuus, termostaattiohjaus sekä sen hiljainen ääni. Airrex AH-300i infrapunalämmittimessä ei ole puhallinta, joten se ei myöskään levitä pölyä hengitysilmaan.

Soveltuu jopa 1500M³ tilan lämmitykseen!

Lämmittimellä täysi takuu!

Tuotetunnus (SKU): AH300I-C Osasto:

Kuvaus

AIRREX AH-300i infrapunalämmitin – Tehokasta lämmitystä!

Lämmittimessä on sähköisellä polttoainepumpulla varustettu patentoitu öljypoltin, joka kierrättää palokaasun keraamisesti pinnoitetun putkiston läpi luovuttaen lämmön infrapunasäteilynä.

AIRREXIN PÄÄSTÖT JÄÄVÄT PIENIKSI
Täysin lämmitysenergiaksi hyödynnetyn polttoaineen ansiosta Airrex-lämmittimen päästöt jäävät niin pieniksi, ettei erillistä, lämmitettävästä tilasta ulos vedettyä pakoputkistoa käytännössä tarvita. Lämmittimet toimivat uusiutuvista raaka-aineista valmistetulla biodieselillä, tavallisella dieselillä tai polttoöljyllä.

INFRAPUNALÄMMITIN TOIMII MM. BIOPOLTTOAINEELLA
Airrex lämmittimet toimivat ruuantähteistä valmistetulla Neste MY biodieselillä, normaalilla dieselillä sekä polttoöljyllä. Alle 10 asteen lämpötiloissa on käytettävä polttoaineen talvilaatua.

EI PUHALLINTA – EI NOSTA PÖLYÄ
Tässä infrapunalämmittimessä ei ole lainkaan puhallinta. Laitteen tuottama infrapunasäteily lämmittää ilman sijasta materiaalia, jonka välityksellä tilassa oleva ilma lämpenee.

Infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa. Airrex lämmittimien tuottama infrapunalämpö leviää tilassa tasaisemmin kuin puhaltimella varustetulla lämmittimellä.

HILJAINEN JA HELPPOKÄYTTÖINEN
Lämmittimen käyttöönotto on erittäin helppoa, sillä se ei vaadi kiinteää asennusta. Pyörillä kulkeva lämmitin on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Airrex on erittäin hiljainen: sen äänitaso on ainoastaan 48dB.

TURVALLISUUS ON ETUSIJALLA
Airrex-infrapunalämmitin on hyvin turvallinen. Laitteessa on monipuoliset turvajärjestelmät. Jos lämmitin tärähtää, meinaa yllättävästi kaatua tai siihen tulee jokin häiriö, sen kattava turvajärjestelmä sammuttaa välittömästi polttimon ja katkaisee polttoaineen syötön.

Tekniset tiedot:

LÄMMITYSTEHO

15 kW/h = 51180 Btu/h

PAINO

46 kg

MITAT

95 (L) × 30,5 (S) × 101 cm (K)
POLTTOAINE Biodiesel, uusiutuva diesel, diesel tai polttoöljy
POLTTOAINEEN KULUTUS 1,05 – 1,24 l/h (jatkuvalla lämmityksellä)
TANKIN KOKO 45 L
VIRRANKULUTUS 80 W (230 V, 50 Hz)
ÄÄNITASO 48dB
TERMOSTAATTIOHJAUS Kyllä. Automaattinen.
LÄMPÖTILAN SÄÄTÖALUE 0-40°C
ETÄOHJATTAVA Kyllä.
VERKKOYHTEYS WiFi (optiona 4G)
MOBIILISOVELLUKSET Airrex (Android Google Play ja IOS AppStore)
OHJAUSPANEELI Ledvalaistu paneeli hipaisukytkimillä, etäohjattava
SAMMUTUSAJASTIN 0-24h
INTERVALLIAJASTIN 5-60min käyntiaika + 5min tauot välissä
KAUKOSÄÄDIN Kyllä. Infrapunakäyttöinen.
TURVAJÄRJESTELMÄT Ylikuumeneminen, kallistuminen, tärähdys, hajunehkäisy, liekkivahti, sulake, lämpötila-anturin vikatunnistin, laitteen lukitus, ohjelmoitava sammutus

Lisätiedot

Valmistaja