3M Yhdistelmäsuodatin CF32, A2B2E2K2 P3 R D

3M™ Yhdistelmäsuodatin, CF32 ABEK2P3 RD DT-4045E, tarjoaa suojaa hiukkasilta, orgaanisilta ja epäorgaanisilta kaasuilta sekä höyryiltä, happamilta kaasuilta ja höyryiltä, ammoniakilta ja sen johdannaisilta. Se on suunniteltu käytettäväksi tiettyjen tiiviisti istuvien 3M™ hengityssuojainten kanssa alipainetilassa sekä 3M™ PF-600-sarjan moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän kanssa.

Tuotetunnus (SKU): DT-4045E Osasto:

Kuvaus

Valitse 3M™ Yhdistelmäsuodatin CF32 ABEK2P3 RD DT-4045E, kun tarvitset suojaa hiukkasilta, orgaanisilta ja epäorgaanisilta kaasuilta sekä höyryiltä, happamilta kaasuilta ja höyryiltä, ammoniakilta ja sen johdannaisilta.

Soveltuu käytettäväksi tiettyjen tiiviisti istuvien 3M™ puoli- ja kokonaamareiden kanssa alipainetilassa sekä 3M™ PF-600-sarjan moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän kanssa.

Tämä yhdistelmäsuodatin suojaa orgaanisten yhdisteiden kaasuilta ja höyryiltä, joiden kiehumispiste on yli 65 °C, epäorgaanisilta kaasuilta ja höyryiltä sekä happamilta kaasuilta ja höyryiltä.

Se suojaa myös ammoniakilta ja orgaanisilta ammoniakkijohdannaisilta sekä kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta, myrkyllisiltä ja radioaktiivisilta hiukkasilta, mikro-organismeilta (esim. bakteerit ja virukset) ja entsyymeiltä.

Huomaa: A2-luokitus alipainetilassa. A1-luokitus, kun tuotetta käytetään hyväksyttyjen moottoroitujen hengityssuojainjärjestelmien kanssa.

Lisätiedot

Valmistaja