3M Yhdistelmäsuodatin CF22, A2 P3 R D

3M™ Yhdistelmäsuodatin CF22 A2P3 R D DT-4031E suojaa hiukkasilta, orgaanisilta kaasuilta ja höyryiltä. Se on suunniteltu käytettäväksi valikoitujen tiiviisti istuvien 3M™ hengityssuojainten kanssa alipainetilassa sekä 3M™ PF-600-sarjan moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän kanssa.

Tuotetunnus (SKU): DT-4031E Osasto:

Kuvaus

Valitse 3M™ Yhdistelmäsuodatin CF22 A2P3 R D DT-4031E, kun tarvitset tehokasta suojaa hiukkasilta, orgaanisilta kaasuilta sekä höyryiltä.

Soveltuu käytettäväksi tiettyjen tiiviisti istuvien 3M™ puoli- ja kokonaamareiden kanssa alipainetilassa sekä 3M™ PF-600-sarjan moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän kanssa.

Tämä yhdistelmäsuodatin suojaa orgaanisten yhdisteiden kaasuilta ja höyryiltä, joiden kiehumispiste on yli 65 °C, sekä kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta, myrkyllisiltä ja radioaktiivisilta hiukkasilta, mikro-organismeilta (esim. bakteerit ja virukset) ja entsyymeiltä.

Huomaa: A2-luokitus alipainetilassa. A1-luokitus, kun tuotetta käytetään hyväksyttyjen moottoroitujen hengityssuojainjärjestelmien kanssa.

Lisätiedot

Valmistaja