3M Viimeistelyarkki 158x225mm CP-HP, A VFN punainen

Scotch-Brite™ GP-HP 7447 hioma-arkissa yhdistyvät joustavuus, tehokas hionta ja käsihionnan tarkkuus. Hioma-arkissamme käytetään hioma-aineena hienorakeista alumiinioksidia, joka hioo nopeasti ja hienoksi ja jättää tasaisen, viimeistellyn pinnan.

Tuotetunnus (SKU): 7447 Osasto:

Kuvaus

Scotch-Brite™ GP-HP 7447 hioma-arkki soveltuu useille erilaisille materiaaleille ja monenlaisiin hiontatöihin. Hioma-arkeissamme yhdistyy käsihionnan joustavuus ja suorituskykyinen hiomateho, jolla saavutetaan yhdenmukainen ja viimeistelty lopputulos. Soveltuu erinomaisesti vaativiin puhdistustöihin.

Scotch-Brite-hioma-arkki vastaa teräsvillan karkeutta 1, mutta se ei repeydy käytössä eikä ruostu käytön jälkeen eikä siitä irtoa metallisiruja. Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja mahdollistaa käytön kuivana tai veden tai liuotteen kanssa, ja se voidaan huuhdella seuraavaa käyttöä varten.

Käytä punaruskeita hioma-arkkejamme monilla eri tavoilla. Ne sopivat mukavasti käteen tarkkaa hiontaa varten, ja niitä voidaan käyttää hiomatuen tai -alustan kanssa yhtenäiseen viimeistelyyn tai linjahiomakoneessa suurempien alueiden kattamiseen.

Hioma-arkeissamme käytetään hioma-aineena hienorakeista alumiinioksidia, joka hioo nopeasti ja hienoksi ja jättää tasaisen, viimeistellyn pinnan. Teollisuuden ammattilaiset valitsevat usein alumiinioksidimineraalin sen lujuuden, nopean hionnan ja pitkän käyttöiän takia. Tämä kestävä hiomamineraali murtuu itsestään käytön aikana ja tuo jatkuvasti esiin uutta hiomajyvän pintaa.

Alumiinioksidia käytetään usein hionnan ja viimeistelyn lisäksi myös aineenpoistoon sen tehokkaan suorituskyvyn, kovuuden, vahvuuden ja alhaisen lämmönmuodostuksen takia.
Soveltuu erilaisille materiaaleille sekä puun että metallin hionnassa.

Teollisuuskäyttöön suunnitellut Scotch-Brite™-hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia viimeistelytuotteita, joissa hiomamineraalin ja nailonkuidun tai synteettisten kuitujen yhdistelmä luo hiomatuotteen, joka tarjoaa yhdenmukaisen viimeistelytuloksen tuotteen koko käyttöiän ajan. Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja optimoi hiomamineraalin suorituskyvyn.

Lisätiedot

Valmistaja