3M Viimeistelyarkki 158x225mm CP-HP, A MED ruskea

Scotch-Brite™-hionta- ja kiillotusarkissa on mukautuva luja, tiivis ja tiheä verkko, jonka avulla se mukautuu yksilöllisiin pinnanmuotoihin ja ulottuu vaikeisiinkin kohtiin. Hionta- ja kiillotusarkkejamme voidaan käyttää käsin tai linjahiomakoneessa metallin työstöön, maalauksen valmisteluun sekä pinnoitteen ja ruosteen poistoon.

Tuotetunnus (SKU): 7440 Osasto:

Kuvaus

Käytä Scotch-Brite™-hionta- ja kiillotusarkkia tehokkaaseen tasoitukseen ja viimeistelyyn. Hionta- ja kiillotusarkkeja voidaan käyttää käsin sisähalkaisijoiden puhdistukseen ja kiillotukseen. Ne voidaan myös kiinnittää linjahiomakoneeseen hankalampia töitä varten, kuten metallin työstöön, maalauksen valmisteluun ja ruosteen poistoon.

Näissä arkeissa on alumiinioksidimineraalia. Mineraalista tulee kova ja kestävä hiomapinta, joka rikkoutuu itsestään ja paljastaa uusia leikkuuteriä, kun taas perinteiset hiomarakeet tylsistyvät nopeasti käytössä. Sitä käytetään yleisesti hioma- ja viimeistelysovelluksissa sen hiontanopeuden, kovuuden ja kestävyyden takia. Alumiinioksidi sopii käytettäväksi erilaisille materiaaleille sekä puun että metallin työstössä.

Scotch-Brite hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia pinnankäsittelytuotteita, joissa on kuitumatriisiin yhdistettyjä hioma-aineita. Hioma-aineiden yhdistäminen kuitumateriaaliin luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa rajoittamalla kuitujen tukkeutumista.

Lisätiedot

Valmistaja