3M Versaflo Kasvosuoja -kypärä, pehmeä kasvotiiviste

3M™ Versaflo™ Kypärä M-306 sisältää mukavan kasvotiivisteen hengityksen-, silmien-, kasvojen- ja päänsuojaukseen, jonka ansiosta se soveltuu käytettäväksi rakennustyömailla. Kypärässä on polykarbonaatilla pinnoitettu visiiri sekä täysin säädettävä pääpanta, joka sisältää tekstiilinauhat, jotka varmistavat oikean istuvuuden ja painon jakautumisen. Ilmavirran ohjain ohjaa ilmavirran suojapäähineen sisälle.

Tuotetunnus (SKU): M-306 Osasto:

Kuvaus

3M™ Versaflo™ Kypärä M-306 suojaa keuhkot, kasvot, silmät ja pään erilaisilta rakennustöiden sekä kemian- ja raskaan teollisuuden vaaroilta.

Kevyt, pienikokoinen ja hyvin tasapainotettu kypärämme tarjoaa erittäin monipuolisen integroidun suojan mukavalla kasvotiivisteellä hiukkasten, nesteiden, kaasujen ja höyryjen vaaroja vastaan. Kypärä tarjoaa standardin EN397 mukaisen päänsuojauksen, jonka ansiosta se soveltuu käytettäväksi rakennustyömailla, joilla tarvitaan hengityssuojausta.

Täysin säädettävä pääpanta sisältää tekstiilinauhat, jotka varmistavat ihanteellisen istuvuuden ja painon jakautumisen. Ilmavirran ohjain parantaa hallintaa ja mukavuutta mahdollistamalla ilmavirran ohjauksen suojapäähineen sisälle.

Visiiri tarjoaa hyvän näkymän sivuille ja alas sekä hyvän optisen kirkkauden. Visiirissä on lisäksi naarmuuntumisen estoa ja kemiallista kestävyyttä parantava polykarbonaattipinnoite. Täyttää hengityssuojainluokan TH3 vaatimukset, kun sitä käytetään yhdessä tiettyjen 3M™-ilmansyöttöyksiköiden kanssa. Ylläpito on helppoa varaosilla ja tarvikkeilla, joiden vaihtaminen on nopeaa, helppoa ja intuitiivista.

Voidaan käyttää 3M™ Peltor™ Kuulonsuojainten sekä viestintää helpottavan sisäänrakennetun mikrofonin kanssa.

Lisätiedot

Valmistaja