3M Versaflo kasvosuoja – kypärä, kulutusta kestävällä kaulu

3M™ Versaflo™ Kypärä M-406 sisältää erittäin kestävän suojaavan nailonkauluksen ja ilmavirran ohjaimen, joka auttaa ilmavirran suuntaamista päähineen sisälle. Kypärän visiiri tarjoaa hyvän optisen kirkkauden sekä hyvän näkyvyyden sivuille ja alas. Visiiri on valmistettu polykarbonaattipinnoitteesta, joka kestää entistä paremmin kemikaaleja ja naarmuja.

Tuotetunnus (SKU): M-406 Osasto:

Kuvaus

3M™ Versaflo™ Kypärä M-406 suojaa monipuolisesti ja integroidusti erilaisilta teollisuuden vaaroilta. Kypärässä on erittäin kestävä nailonkaulus, joka soveltuu rakennusalan sekä raskaan teollisuuden käyttökohteisiin.

Kypärä on kevyt, pienikokoinen ja hyvin tasapainotettu rakenne tarjoaa hengityksen-, pään- ja kasvojensuojausta. Kypärä peittää lisäksi pään, kaulan ja hartiat. Kun tämä on turvallista, visiiri voidaan nostaa kypärää poistamatta.

Täysin säädettävä pääpanta sisältää tekstiilinauhat, jotka varmistavat ihanteellisen istuvuuden ja painon jakautumisen. Ilmavirran ohjain parantaa hallintaa ja käyttömukavuutta mahdollistamalla ilmavirran ohjauksen suojapäähineen sisälle.

Visiiri tarjoaa hyvän näkymän sivuille ja alas sekä hyvän optisen kirkkauden. Visiirissä on lisäksi naarmuuntumisen estoa ja kemiallista kestävyyttä parantava polykarbonaattipinnoite.

Täyttää hengityssuojaluokan TH3 suorituskykyvaatimukset, kun sitä käytetään yhdessä tiettyjen 3M™-ilmansyöttöyksiköiden kanssa. Ylläpito on helppoa varaosilla ja tarvikkeilla, joiden vaihtaminen on nopeaa, helppoa ja intuitiivista.

Lisätiedot

Valmistaja