3M SecureFit Suojakypärä, ilmastoitu, valkoinen

3M™ SecureFit™ X5501V-CE Suojakypärä on säädettävissä, ja helposti säädettävän 4-pistekiinnitteisen pääpannan valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista 3M™ Pressure Diffusion -teknologiaa. Lierittömässä valkoisessa suojakypärässä on 3M™ Uvicator™ -indikaattori. Se kertoo, milloin kypärä on altistunut liian pitkään ultraviolettisäteilylle ja se on vaihdettava. Se täyttää standardin EN 397 vaatimukset yleisiin teollisuuden käyttötarkoituksiin.

Tuotetunnus (SKU): X5501V Osasto:

Kuvaus

Hanki turvallinen ja käyttömukava päänsuojaus 3M™ SecureFit™ X5501V-CE Suojakypärän avulla. Se on suunniteltu yleiseen teollisuuskäyttöön ja jokapäiväisten turvallisuusvaatimusten täyttämiseen.

Nykyaikaisten kiipeilykypärien inspiroimana se tarjoaa suojan putoavien esineiden aiheuttamilta päävammoilta. Tuuletusaukot mahdollistavat ilmavirran kulkeutumisen kypärän läpi, ja istuvuus päähän on säädettävissä. Helppokäyttöinen 4-pistekiinnitys mahdollistaa pääpannan tasaisen kiristämisen tarpeen mukaan.

Pääpannassa on käytetty ainutlaatuista patentoitua 3M™ Pressure Diffusion -teknologiaa, joka varmistaa istuvuuden, vähentää ohimoon kohdistuvaa painetta jopa 20 % verrattuna tavallisiin kypärien pääpantoihin ja auttaa parantamaan käyttömukavuutta. Lieritön muotoilu tarjoaa selkeän näkymän ylöspäin, jotta ympäristön havainnointikykysi säilyy ja välttäisit vaarat.

Tässä valkoisessa kypärässä on patentoitu 3M™ UVicator™ -indikaattori, joka muuttuu punaisesta valkoiseksi altistuessaan vaurioittavalle ultraviolettisäteilylle. Koska ultraviolettisäteet haurastuttavat kypärän kuorta ja vaarantavat suojaustason, indikaattorin värin muuttuminen ilmaisee, että kypärä tulisi vaihtaa. Kypärään voidaan myös lisätä heijastava 3M™ Scotchlite™ -materiaali lisäämään näkyvyyttä huonossa valaistuksessa.

Lisävarusteet on suunniteltu yhteensopiviksi erilaisten 3M:n kasvosuojien, kupusuojainten ja muiden tarvikkeiden kanssa. Kypärään voidaan lisätä valinnainen magneetti- tai muovisoljella varustettu leukahihna.

Hyväksytty sivusuuntaisen muodonmuutoksen osalta, ja kypärä täyttää standardin EN 397 vaatimukset yleiseen teollisuuskäyttöön.

Lisätiedot

Valmistaja