3M SecureFit 400-Reader suojalasi+2.0 AS/AF

3M™ SecureFit™ 400-sarjan kevyissä, voimakkuuksilla varustetuissa suojalaseissa on kehyksetön polykarbonaattilinssi, 3M™ Pressure Diffusion -teknologia, leveät ja joustavat sangat, pehmeät ja säädettävät nenäpehmusteet sekä lukuosa.

Tuotetunnus (SKU): SF420AF Osasto:

Kuvaus

Käytä 3M™ SecureFit™ 400-sarjan suojalaseja voimakkuuksilla, kun haluat suojata silmäsi mukavasti ja nähdä pienet yksityiskohdat selvästi lukuosan avulla.

Mustalla tai vihreällä kehyksellä varustetut suojalasimme painavat vain 19 g, ja niiden alaosassa on +1.5-, +2.0- tai +2.0-vahvuinen lisäosa yksityiskohtien suurentamista varten. Niihin sisältyy 3M™ Pressure Diffusion -sankateknologia, jonka avulla kaksoisvaletulla kehyksellä pehmustetut sangat mukautuvat luonnollisesti yksilön pään koon mukaan, mikä tekee suojalaseista turvalliset ja mukavat. Pehmeät, säädettävät nenätyynyt tarjoavat entistä paremman istuvuuden ja vähentävät pään liikkeiden aiheuttamaa luistamista.

Leveät ja joustavat sangat tarjoavat kiinteän sivusuojauksen ja toimivat hyvin kuulonsuojainten kanssa. Ympäröivä muotoilu tarjoaa käyttäjälle laajan näkökentän.

Kehyksettömiin polykarbonaattilinsseihin sisältyy naarmuuntumaton ja huurtumaton pinnoite, joka parantaa kestävyyttä ja näkyvyyttä.

Lisätiedot

Valmistaja