3M SecureFit 3700 Silmälasien päälle asetettavat suojalasit

3M™ SecureFit™ 3700-sarjan silmälasien päälle asetettavat suojalasit on suunniteltu erityisesti silmälasien käyttäjille. Pressure Diffusion ‑teknologiaa hyödyntävät säädettävät sangat takaavat hyvän istuvuuden, ja nenäpehmuste tekee käytöstä mukavaa. Polykarbonaattilinsseihin on saatavana kestävyyttä ja näkyvyyttä parantavat 3M™ Scotchgard™ -huurtumisenesto- ja naarmuuntumisenestopinnoitteet. Saatavana useissa kehysten ja linssien väreissä.

Tuotetunnus (SKU): SF3701SGAF-GRN Osasto:

Kuvaus

Kun tarvitset silmälasien päälle sopivia suojalaseja, joissa on säädettävät sangat, valitse 3M™ SecureFit™ 3700 -sarjan silmälasien päälle asetettavat suojalasit.

Nämä kevyet silmälasien päälle asetettavat suojalasit on suunniteltu sopimaan käyttäjän omien silmälasien päälle ja antamaan räätälöityä suojausta. Säädettävissä sangoissa olevien kulmansäätökohtien avulla suojalasit voi säätää varmasti ja yksilöllisesti istuviksi. Lisäksi suojalasien Pressure Diffusion ‑teknologia ja nenäpehmuste tekevät kokopäiväisestä käytöstä miellyttävää. Polykarbonaattilinsseihin on saatavana kestävyyttä ja näkyvyyttä parantavat 3M™ Scotchgard™ -huurtumisenesto- ja naarmuuntumisenestopinnoitteet. Saatavana useissa kehysten ja linssien väreissä.

Saatavana erikoismuotoillulla kehyksellä. Täyttää suojalaseja koskevan EN166-2001-standardin iskunkestävyysluokitusvaatimukset.

Lisätiedot

Valmistaja