3M Scotch Katkaisulaite ATG-700, keltainen

Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteilla selkäaineettoman teipin kiinnitys onnistuu nopeasti, helposti ja yhdellä kädellä. Nämä kevytrakenteiset teipinkatkaisulaitteet sopivat erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin kokoonpanotehtäviin sekä kevyisiin ja raskaisiin teollisuussovelluksiin.

Tuotetunnus (SKU): T700 Osasto:

Kuvaus

Scotch® teipinkatkaisulaite on kevyt ja yhdellä kädellä toimiva ratkaisu selkäaineettoman teipin kiinnittämiseen metalleihin, muoveihin, vaahtomuoveihin, paperiin ja moniin muihin materiaaleihin. Teipinkatkaisulaitteiden käyttö ei vaadi esivalmistelua, eivätkä laitteet tuota kaasuja, höyryjä tai voimakkaita hajuja. Lisäksi teipinkatkaisulaitteella saat yhtenäisen, siistin liimapinnan, joka ei tursuile, on siisti eikä tuota aerosoliliimojen ohiruiskeita. Käytön aikana selkäaineettoman teipin liner irtoaa automaattisesti ja kelautuu takaisin teipinkatkaisulaitteeseen. Liimausmekanismin ansiosta sinun tarvitsee käyttää vain tarvittava määrä teippiä, ja voit vaihtaa teippirullan ominaisuuksiltaan poikkeavaan uuteen tai käytettyyn teippirullaan. Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteet sopivat pieniin ja keskisuuriin kokoonpanotöihin sekä kevyisiin ja raskaisiin teollisuustöihin.
Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteilla selkäaineettoman teipin kiinnitys onnistuu nopeasti, helposti ja yhdellä kädellä. Nämä kevytrakenteiset teipinkatkaisulaitteet sopivat erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin kokoonpanotehtäviin sekä kevyisiin ja raskaisiin teollisuussovelluksiin.

Suositellut käyttökohteet
Koristeiden ja valoksien kiinnitykseen
Myyntipisteisiin ja erityispakkauksiin
Kylttien ja grafiikan kiinnitykseen
Laitteisiin ajoneuvon sisätilaan
Mainosten kiinnittämiseen
Mattojen kiinnitykseen ja kuvien kehystykseen
Kankaiden, vaahtomuovien ja tiivisteiden kiinnitykseen

Scotch® ATG -järjestelmän toiminta
Scotch® ATG -järjestelmä on ollut luotettu kiinnitysratkaisu 1970-luvun alusta alkaen. Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteet on tarkoitettu kevyisiin ja raskaisiin teollisuuskäyttösovelluksiin, ja ne ovat käteviä, luotettavia ja monipuolisia työkaluja, jotka sopivat monien eri materiaalien kiinnitykseen. ATG -teipinkatkaisulaite on kannettava ja käsikäyttöinen ratkaisu mille tahansa muodolle tai kappaleelle, ja sillä voi kiinnittää erittäin nopeasti niin suuria kuin pieniä kappaleita.
Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteessa kevyt sormen kosketus liipaisimelle annostelee Scotch® ATG kaksipuolista teippiä nopeasti ja hallitusti samalla, kun suojapaperi kelautuu takaisin teipinkatkaisulaitteeseen. Ei jätä sotkua tai vaadi kuivatusta tai siivoamista. 3M:n edistynyt akryyliliima tarttuu kiinnityspintaan joutuessaan kosketuksiin sen kanssa, ja se on suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja, se ei sisällä happoja ja on yleiskäyttöinen sekä tarttuu lujasti kiinnitettäessä. Scotch® ATG kaksipuolinen teippi on kustannustehokas ja sopivampi vaihtoehto moniin muihin kaksipuolisiin teippeihin, teipinkatkaisulaitteisiin sekä tarrapaloihin, hakasiin ja nestemäisiin liimoihin verrattuna. ATG-teipinkatkaisulaitetta käytettäessä tarran kiinnitysvaiheessa suojalineri kelautuu takaisin laitteeseen, mikä tekee käytöstä siistiä ja sotkutonta.

Lisätiedot

Valmistaja