3M Sangallinen korvatulppa 26dB

Sangallisissa 3M™ E‑A‑R™ 1310 -korvatulpissa on patentoitu päälakisanka, jonka joustava rakenne mukautuu leuan ja pään liikkeisiin. Sanka takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden ja tasaisen alhaisen paineen korvassa. Asetaalimuovista valmistettu sininen nauha on suunniteltu siten, että se sopii pään taakse tai leuan alle, joten se on erinomainen valinta ajoittaiselle melulle altistuville käyttäjille.

Tuotetunnus (SKU): 1310 Osasto:

Kuvaus

Kun tarvitset mukavat ja turvalliset kuulonsuojaimet, valitse sangalliset 3M™ E‑A‑R™ 1310 -korvatulpat. Kohtuullisen melutason ympäristöön tarkoitetut korvatulpat vaimentavat melua jopa 26 dB.

Sangallisissa 3M™ E‑A‑R™ 1310 -korvatulpissa on patentoitu päälakisanka, jonka joustava rakenne mukautuu leuan ja pään liikkeisiin. Sanka takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden, tasaisen alhaisen paineen korvassa ja hyvän tiivistyksen. Pannan optimoitu rakenne on suunniteltu siten, että se on mahdollisimman vähän kosketuksissa vaatteisiin, mikä vähentää hankausääntä.

Sangallisia korvatulppia voidaan pitää pään takana tai leuan alla, mikä pitää korvaan kohdistuvan paineen tasaisen mukavana pään koosta riippumatta. Pannan rakenteen ansiosta korvatulpat on helppo pitää jatkuvasti lähellä, jos liikut melutasoltaan vaihtelevassa ympäristössä.

Sanka on uudelleenkäytettävä, ja tulpat ovat kertakäyttöisiä ja vaihdettavia. Tulpat on valmistettu hitaasti palautuvasta pehmeästä PU-vaahtomuovista, joten tiivistys on entistä mukavampi, ja ainoastaan 13 grammaa painavan päälakisangan paine on entistä kevyempi.

Tulpat voidaan vaihtaa 3M™ 1311 -vaihtotulppiin. Tulpat ovat entistä hygieenisemmät, sillä niitä ei tarvitse rullata, ja käyttömukavuuden ansiosta tulppia myös pidetään tarvittaessa.

Lisätiedot

Valmistaja

Melunvaimennus (dB)

26