3M puolinaamari (L-koko)

3M™ uudelleenkäytettävä puolinaamari 6300 on valmistettu kevyestä ja miellyttävästä elastomeerimateriaalista, ja siinä on kaksi bajonettikiinnitteistä suodatinliitintä, päähihnasto ja helppo niskakiinnitys. Suuri, uudelleenkäytettävä puolinaamari on matalaprofiilinen ja hyvin tasapainotettu.

Tuotetunnus (SKU): 3M6300 Osasto:

Kuvaus

Kun tarvitset edullista ja vähän huoltoa vaativaa uudelleenkäytettävää hengityssuojainta, jota on helppo käsitellä, 3M™ uudelleenkäytettävä puolinaamari 6300 on hyvä valinta. Suuri, uudelleenkäytettävä puolinaamari on suunniteltu erittäin yksinkertaiseksi ja valmistettu kevyestä ja elastomeerimateriaalista, jota on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Siinä on päähihnasto ja helppo niskakiinnitys.

Se suojaa kaasuilta, höyryiltä ja hiukkasilta, ja sen kahteen bajonettiliittimeen sopivat monenlaiset kevyet suodattimet käyttökohteesi mukaan.

Kaksoissuodatinrakenne jakaa painon tasaisesti naamarin kummallekin puolelle, matala profiili ei rajoita näkökenttää ja soveltuu käytettäväksi yhdessä hitsaus- ja hiontamaskien kanssa.

Voidaan käyttää kätevästi ja joustavasti 3M™:n paineilmajärjestelmien kanssa ja liittää kaikkiin 3M™:n 2000-, 5000- ja 6000-sarjojen suodattimiin (3M™ 6098- tai 6099-suodattimia lukuun ottamatta).

6000-sarjaan on saatavana varaosa- ja lisävarustevalikoima, joka auttaa säilyttämään suojaustehon ja käyttömukavuuden, vaikka suojaimen osat kuluisivat tai vaurioituisivatkin.

Lisätiedot

Valmistaja

Koko

L