3M Puolinaamari A2P2 Starttipakkaus

3M™ hengityksensuojain ruiskumaalaukseen 6002 on uudelleenkäytettävä suodatinnaamari, jonka kaksi sisäänhengitysventtiiliä ja suurikokoiset suodattimet vähentävät hengitysvastusta perustason maalaus- tai hiontatöissä. Bajonettikiinnityksen ansiosta hiukkassuodattimet sekä kaasu- ja höyrypatruunat tai yhdistelmäpatruunat voidaan napsauttaa helposti paikoilleen.

Tuotetunnus (SKU): 3M6002C Osasto:

Kuvaus

3M™ hengityksensuojain ruiskumaalaukseen 6002 helpottaa hengittämistä ruiskulla, siveltimellä tai telalla maalattessa sekä käsin tai epäkeskohiomakoneella hiottaessa.

Kevyt ja uudelleenkäytettävä suodatinnaamari sopii tee se itse -työtehtäviin, ja se tarjoaa A2-luokan suojauksen liuotinohenteisilta maaleilta, liimoilta ja puhdistusaineilta sekä P2-luokan suojauksen keskisuuren pitoisuuden hienojakoiselta pölyltä sekä öljy- ja vesipohjaisilta sumuilta. 6002-mallin hengityssuojaimessa on kaksi sisäänhengitysventtiiliä ja suuret suodattimet, ja sitä voidaan käyttää hiukkassuodattimien sekä kaasu- ja höyrypatruunoiden tai yhdistelmäpatruunoiden kanssa. Suodattimet voidaan vaihtaa tarvittaessa.

Tämä taloudellinen, helposti hoidettava ja käsiteltävä tuote on yhteensopiva 3M-suojalasien ja -kuulonsuojainten kanssa, ja se on hyväksytty eurooppalaisten standardien mukaisesti.

Lisätiedot

Valmistaja