3M Proflow 2 SC puhallin, 160 l/min, aloituspakkaus

3M™ PF-619E on moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän aloituspakkaus ja se tarjoaa kestävän moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän, joka on suunniteltu raskaaseen käyttöön edulliseen hintaan. Tämä aloituspakkaus sisältää puhallinyksikön, akun, laturin ja vyön.

Tuotetunnus (SKU): PF-619E Osasto:

Kuvaus

Valitse 3M™ PF-619E moottoroidun hengityssuojainjärjestelmän aloituspakkaus, kun haluat kestävän ja edullisen moottoroidun hengityssuojaimen Tämä aloituspakkaus sisältää 3M™ PF-600E-puhallinyksikön, laturin ja vyön.

3M™ PF-600E -puhallinyksikkö varoittaa käyttäjää äänimerkillä ja visuaalisesti, kun akun varaus on vähäinen tai virtausnopeus laskee pienemmäksi kuin valmistajan suunnittelema virtausnopeus 160 l/min. Laitetta käytetään yksinkertaisella painikkeella, joka on suojattu tahattoman sammutuksen estämiseksi.

Se on suunniteltu yhteensopivaksi löysästi istuvien 3M™ Versaflo™ M-200- ja M-300-kypäräsarjojen, tiiviisti istuvien 3M™ Promask™ FM3- ja 3M™ Vision FM4 -kasvo-osien ja 3M™ DT-sarjan suodattimien kanssa. Laitteella on IP 65-luokitus ja suodatin- sekä letkuportteihin on asennettu suodattimet ja epäpuhtauksia estävät tulpat, joten laite voidaan puhdistaa suihkuttamalla/vesisuihkulla.

Integroitu akku on sijoitettu turvallisesti puhallinyksikön runkoon ja akku voidaan ladata paikoillaan.

Lisätiedot

Valmistaja