Tarjous

3M Peltor X4 Kuulonsuojain Niskasangalla, 32dB (HYX4)

50,65  (sis. alv 24%)

3M™ PELTOR™ X4 -kupusuojaimet ovat kevyet ja kapeat kuulonsuojaimet, joiden innovatiivisesta vaahtomuovista valmistetut reunukset ja tiivisterenkaat parantavat äänenvaimennusta ja suojaavat matalilta taajuuksilta jopa 33 dB:iin saakka. Niissä on sähköeristetty kaksinkertainen päälakisanka, jonka ansiosta kuulonsuojaimet eivät hiosta päälakea.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): X4B Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käytä 3M™ PELTOR™ X4 -kupusuojaimia tehokkaaseen kuulonsuojaukseen melun ollessa kohtalaista tai kovaa.

3M PELTOR X4 -kuulonsuojaimissa on kirkkaanvihreä värikoodaus, joten oikean suojaustason valitseminen X-sarjan valikoimasta on helppoa. Kun 3M:n legendaarinen kuulonsuojausosaaminen yhdistetään nykyteknologiaan, tuloksena ovat kupusuojaimet, joissa on melunvaimennusta tehostava tiivisterengas ja uusi pehmusteteknologia ilman ylimääräistä painoa. Tämä tarkoittaa, että X4-malli on kevyt ja entistä virtaviivaisempi verrattuna muihin tehokkaasti vaimentaviin kuulonsuojaimiin. Se vaimentaa melualtistusta jopa 33 dB.

Päälakisangan sähköeristetty kaksoisrakenne vähentää lämmön kertymistä päälaelle, ja muovipäällysteinen ruostumaton teräslanka tekee siitä 3M:n vankkatekoisimman. Lujatekoinen sanka on myös mukava käytössä, sillä litteässä ja leveässä päälakisangassa on pehmeä muovipinnoite, joka tasaa päälakeen kohdistuvan paineen. Sangan pinnassa ei ole metallia, joten se on sähköeristetty ja suojaa tehtävissä, joissa on kipinöinnin tai sähköiskun vaara.

Huolellisen muotoilun ansiosta käytössä olevia kuulonsuojaimia on helppo säätää liu’uttamalla. Leveät ja joustavat pehmusteet lisäävät käyttömukavuutta, ja kupujen kapea rakenne parantaa yhteensopivuutta muiden henkilönsuojaimien kanssa.

Pehmusteita ja vaahtomuovitäytteitä on saatavana erikseen myytävänä hygieniasarjana. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa, mikä pidentää tuotteen käyttöikää.

Saatavana myös kypäräkiinnityksellä ja niskasangalla.

Lisätiedot

Valmistaja

Melunvaimennus (dB)

32