Tarjous

3M Peltor X1 Kuulonsuojain kypäräkiinnitteinen, 26dB (HYX1)

25,78  (sis. alv 24%)

3M™ PELTOR™ X1 on kevyt kuulonsuojain, jossa on mukavat ja joustavat pehmusteet. Niissä on sähköeristetty kaksinkertainen päälakisanka, jonka ansiosta kuulonsuojaimet eivät hiosta päälakea. Ne vaimentavat melualtistusta jopa 27 dB.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): X1P3 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käytä 3M™ PELTOR™ X1 -kupusuojaimia tehokkaaseen kuulonsuojaukseen melun ollessa vähäistä tai kohtalaista.

Päälakisangan sähköeristetty kaksoisrakenne vähentää lämmön kertymistä päälaelle, ja muovipäällysteinen ruostumaton teräslanka tekee siitä 3M:n vankkatekoisimman. Lujatekoinen sanka on myös mukava käytössä, sillä litteässä ja leveässä päälakisangassa on pehmeä muovipinnoite, joka tasaa päälakeen kohdistuvan paineen. Sangan pinnassa ei ole metallia, joten se on sähköeristetty ja suojaa tehtävissä, joissa on kipinöinnin tai sähköiskun vaara.

Huolellisen muotoilun ansiosta käytössä olevia kuulonsuojaimia on helppo säätää liu’uttamalla. Leveät ja joustavat pehmusteet lisäävät käyttömukavuutta, ja kupujen kapea rakenne parantaa yhteensopivuutta muiden henkilönsuojaimien kanssa.

Melutasoa jopa 27 dB vaimentavissa 3M PELTOR X1 -kuulonsuojaimissa on vihreä värikoodaus, joten oikean suojaustason valitseminen X-sarjan valikoimasta on helppoa.

Pehmusteita ja vaahtomuovitäytteitä on saatavana erikseen myytävänä hygieniasarjana. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa, mikä pidentää tuotteen käyttöikää.

Saatavana myös kypäräkiinnityksellä ja niskasangalla.

Lisätiedot

Valmistaja

Melunvaimennus (dB)

26