Tarjous

3M Peltor WS Alert XPI bluetooth APP Kypäräkiinnitys, 30dB (HY82)

519,06  (sis. alv 24%)

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI -kuulonsuojain, MRX21P3E3WS6, vaimentaa ääntä tehokkaasti, yhteyden muodostaminen jopa kahteen Bluetooth®-tekniikalla varustettuun laitteeseen, kuten matkapuhelimeen ja kaksisuuntaiseen radioon. Yhteensopiva iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa 3M™ Connected Equipment -sovelluksen kautta. Kuulonsuojaimissa on myös taustamelua suodattava puomimikrofoni, melutasoon mukautuva vaimennus, nopean kuuntelun aktivointi ja sisäänrakennettu FM-radio. Automaattinen virrankatkaisu neljän tunnin käyttämättömyyden jälkeen. Paristojen tyhjenemisvaroitus. Elektroniikka on sijoitettu kupin ulompaan osaan, ja kuulonsuojaimiin on saatavilla vaimennustyynyjä ja vaahtomuovireunuksia varaosina.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): MRX21P3E3WS6 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Suojaudu haitallisen kovalta melulta ja soita hands-free-puheluita meluisassa ympäristössä 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI -kuulonsuojainten MRX21P3E3WS6 avulla.

Voit yhdistää kuulonsuojaimet jopa kahteen Bluetooth®-tekniikalla varustettuun laitteeseen, kuten matkapuhelimeen ja kaksisuuntaiseen radioon, hands-free-puheluita ja suoratoistoa varten. Yhteyden muodostaminen iOS- ja Android-laitteisiin on yksinkertaista 3M™ Connected Equipment -sovelluksella, joka on saatavilla App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista ja joka helpottaa kuulonsuojaimen käyttöönottoa ja asetusten säätöä.

Taustamelua suodattava puomimikrofoni varmistaa selkeän puheen meluisassa ympäristössä ja melutasoon mukautuva vaimennus parantaa ympäristön havainnointikykyä. Kuulonsuojaimissa on myös nopean kuuntelun aktivointitoiminto, jonka ansiosta voit kuunnella ympäristöä välittömästi tarvittaessa.
Sisäänrakennettu FM-radio, jonka äänenvoimakkuus on rajoitettu 82 dB:iin. Radio sisältää ääniohjatun valikkojärjestelmän, radiotaajuuksien ilmoituksen, digitaalisen kanavahakutoiminnon ja mahdollisuuden tallentaa suosikkikanavat.

Automaattinen virrankatkaisu neljän tunnin käyttämättömyyden jälkeen paristojen säästämiseksi. Paristojen tyhjenemisvaroitus. Saatavilla on myös ladattava vaihtoehto NiMH-paristoin.

Elektroniikka on sijoitettu kupin ulompaan osaan hien aiheuttaman syöpymisen välttämiseksi. Vaimennustyynyjä ja vaahtomuovireunuksia on saatavilla varaosina melunvaimennuksen heikkenemisen ehkäisemiseksi ja hygienian ylläpitämiseksi.

Lisätiedot

Valmistaja

Melunvaimennus (dB)

30