Tarjous

3M Peltor ProTac Hunter kuuleva kuulonsuojain

105,35  (sis. alv 24%)

3M™ PELTOR™ ProTac™ Hunter -kuulonsuojain tarjoaa tehokasta kuulonsuojausta metsästäjille ja ampujille. Kuulonsuojaimessa on melutasoon mukautuva toiminto, joka auttaa suojaamaan kuuloa äkilliseltä kovalta melulta ja mahdollistaa samalla ympäristön äänien kuulemisen. Siinä on 3,5 mm:n tuloliitäntä ulkoisten laitteiden äänelle, ääniohjattu valikkojärjestelmä ja automaattinen virrankatkaisutoiminto paristojen säästämiseksi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): MT13H222A Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mikäli tarvitset viiveetöntä kuulonsuojausta äkillisiltä meluhuipuilta, käytä 3M™ PELTOR™ ProTac™ Hunter -kuulonsuojainta. Erityisesti metsästäjille suunnattu melutasoon mukautuva kuuleva toiminto auttaa kuulemaan ympäristön äänet, kuten lähestyvät riistaeläimet.

Kuulonsuojaimen avulla voit keskustella ryhmäsi muiden jäsenten kanssa selkeästi ja helposti. 3,5 mm:n tuloliitäntä mahdollistaa kaksisuuntaisen radion kytkemisen välitöntä ja huomaamatonta viestintää varten, jotta voit koordinoida liikkeesi. Voit kytkeä kuulonsuojaimeen myös puhelimesi, metsästysradion tai muita erillisiä laitteita.

Ääniohjattu valikkojärjestelmä tarkoittaa sitä, että voit navigoida asetuksissa riisumatta kuulonsuojainta, mikä on ihanteellista, kun olet liikkeellä. Automaattinen virrankatkaisutoiminto säästää energiaa katkaisemalla kuulonsuojaimesta virran neljän tunnin käyttämättömyyden jälkeen, ja varoitus ilmoittaa, milloin paristot on vaihdettava.

Vihreä kuulonsuojain on päälakisankamallinen, paristojen kesto on jopa 100 tuntia.

Lisätiedot

Valmistaja