Tarjous

3M Peltor Optime I Kuulonsuojain kypäräkiinnike E Hi-Viz

28,42  (sis. alv 24%)

3M™ PELTOR™ Optime™ I -kuulonsuojaimet ovat innovatiiviset ja hyvin kevyet, ja ne vaimentavat melua jopa 28 dB. Kuulonsuojaimissa on matala profiili ja niskasanka, ja muotoilun ansiosta kuulonsuojaimia on helppo käyttää yhdessä muiden henkilönsuojainten kanssa. Leveät ja joustavat pehmusteet lievittävät korviin kohdistuvaa painetta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): H510P3E/HI-VIZ Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kun tarvitset kevyet kuulonsuojaimet, joita on helppo käyttää yhdessä muiden henkilönsuojainten kanssa, valitse 3M™ PELTOR™ Optime™ I -kuulonsuojaimet.

Nämä kuulonsuojaimet ovat ihanteellinen valinta kohtuullisen melutason teollisuusympäristöihin, esimerkiksi konepajassa, metallipajassa tai kirjapainossa käytettäväksi sekä ulkona työskentelyyn esimerkiksi ruohonleikkurin tai pensasleikkurin kanssa.

Kuulonsuojaimet vaimentavat melua jopa 28 dB, ja niiden tiivisterenkaat on täytetty ainutlaatuisella nesteen ja vaahdon yhdistelmällä. Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumista kuvun sisälle. Joustavat ja leveät pehmusteet auttavat vähentämään korviin kohdistuvaa painetta korvien ympärillä, joten kuulonsuojaimia on mukava käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja.

Pehmusteita ja vaahtomuovitäytteitä on saatavana erikseen myytävissä hygieniasarjoissa. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa; tämä pidentää tuotteen käyttöikää.

Saatavana taittuvalla päälakisangalla, niskasangalla tai kypäräkiinnityksellä varustettuna sekä vihreässä huomiovärissä.

Lisätiedot

Valmistaja

Melunvaimennus (dB)

28