3M Nauhahiomakone 13x457mm, 22 000 rpm 450W

3M™-nauhahiomakoneen tasapainotettu painonjakauma ja 3M™ Gripping -tartuntamateriaali mahdollistavat ergonomisesti entistä paremman työskentelyasennon ja vähentävät ranteiden kuormitusta. Tämä hiomakone sopii erinomaisesti monenlaisiin metallintyöstötehtäviin, kuten hiomiseen, tasoittamiseen ja vaikeapääsyisten kohteiden tehokkaaseen viimeistelyyn.

Tuotetunnus (SKU): 28366 Osasto:

Kuvaus

3M™-nauhahiomakoneella voit tasoittaa ja viimeistellä vaikeapääsyiset alueet tehokkaasti. Tämän hiomakoneen tasapainotettu rakenne ja 3M™ Gripping -tartuntamateriaali mahdollistavat ergonomisesti entistä paremman työskentelyasennon ja vähentävät ranteiden kuormitusta.

Se on ihanteellinen erilaisiin metallintyöstötehtäviin, ja se sopii erinomaisesti purseenpoistoon, puhdistukseen, tasoittamiseen ja viimeistelyyn ahtaissa tai vaikeapääsyisissä kohteissa.

Tämän koneen koteloa ja kahvaa voi kääntää 360 astetta, mikä tekee siitä erityisen monikäyttöisen. Kiinnitetty hihnansuojus ei putoa pois paikaltaan hihnanvaihdon aikana, ja koneessa voi optimoiduilla hihnan nopeuksilla käyttää 3M™ Abrasive -hihnoja ja Scotch-Brite™-hihnoja.

Lisätiedot

Valmistaja