3M Huoltovapaa puolinaamari, A1P2 R D

3M™ huoltovapaa puolinaamari 4251+ on ainutlaatuisen yksinkertainen ja käyttövalmis hengityssuojain, jossa on kiinteä suodatinkotelo ja suodattimet. Uudistettu venttiilikokoonpano auttaa vähentämään uloshengitysvastusta, ja silikoniton, pehmeä ja allergisoimaton teksturoitu kasvotiiviste istuu tiiviisti. Mukana uudelleensuljettava pussi hygieenistä säilytystä ja kuljetusta varten.

Tuotetunnus (SKU): 3M4251 Osasto:

Kuvaus

Kun tarvitset tehokasta, helppokäyttöistä ja täysin käyttövalmista hengityssuojainta, valitse 3M™ huoltovapaa puolinaamari 4251+. Uudistettu venttiilikokoonpano auttaa vähentämään uloshengitysvastusta, mikä helpottaa hengittämistä.

Hengityssuojaimessa on teksturoitu, pehmeä, allergisoimaton ja silikoniton kasvotiiviste, ja se suojaa monenlaisilta haitallisilta orgaanisilta kaasuilta, höyryiltä ja hiukkasilta FFA1P2 R D -vaatimusten mukaisesti.

Kevyen ja hyvin tasapainotetun suojaimen keskellä on uloshengitysventtiili, joka ehkäisee lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimen sisälle ja parantaa käyttömukavuutta kuumissa ja kosteissa olosuhteissa.

Kiinteä suodatinkotelo ja suodattimet ovat huoltovapaa ratkaisu: käytä suojainta, kunnes ohjeenmukainen vaihtoväli tulee täyteen, tai kunnes suodattimet ovat täynnä, ja hävitä se sitten.

Säädettävä päähihnasto istuu helposti monenmuotoisiin ja -kokoisiin päihin ja niskakiinnitys on vaivaton. Matalaprofiilirakenne parantaa näkyvyyttä sivuille, ja kahdessa suuressa hiilisidossuodattimessa on alhainen hengitysvastus.

FFA1P2 R D -malli suojaa orgaanisilta liuotinhöyryiltä, joiden kiehumispiste on yli 65 °C, enintään 10 x HTP tai maks. 1 000 ppm pitoisuutena (alempi arvo on määräävä), hiukkasilta enintään 10 x HTP pitoisuutena.

Mukana uudelleensuljettava pussi hygieenistä säilytystä ja kuljetusta varten.

*Verrattuna 3M™:n 4000-sarjan tuotteisiin 3M™:n 4000+-sarjan tuotteiden uloshengitysvastus on yli 30 % pienempi, kun uloshengityksen huippuvirtaus on 120 l/min ja yli 35 % pienempi, kun huippuvirtaus on 160 l/min. Tulokset on saatu 3M:n laboratorio-olosuhteissa tehdyissä mittauksissa vuonna 2017. Hengitysnopeudet on tarkoitettu vain esimerkiksi.

Lisätiedot

Valmistaja

Koko

Säädettävä