3M EarCap Sangallinen korvatulppa 23dB

Sangalliset 3M™ E‑A‑Rcaps™ -kuulonsuojaimet on varustettu korvakäytävän suulle asettuvilla korvatulpilla, jotka vaimentavat haitallista melutasoa jopa 23 dB.

Tuotetunnus (SKU): EC-01-000 Osasto:

Kuvaus

Kun kuulonsuojaimien keveys on olennaista, hanki markkinoiden kevyimpiin kuulonsuojaimiin kuuluvat sangalliset 3M™ E‑A‑Rcaps™ -korvatulpat. Niissä on mukavat vaahtomuovitulpat ja joustava sanka. Pehmeästä ja sileästä polyuretaanista valmistetun korvatulpan pyöristetty kärki tiivistää korvakäytävän tehokkaasti. EN 352 ‑standardin mukaan testattu ja CE-sertifioitu korvatulppa vaimentaa melua jopa 23 dB.

Korvatulppia ei tarvitse rullata, mikä parantaa hygieenisyyttä ja tekee tulpista erityisesti likaisiin ympäristöihin sopivat.

Sangasta välittyy erittäin vähän hankausääntä, eikä suojaimen käyttöä vältellä tämän vuoksi. Niitä voidaan säilyttää helposti kaulan ympärillä, kun ne eivät ole käytössä, joten ne soveltuvat liikkumiseen melutasoltaan vaihtelevassa ympäristössä.

Nämä kertakäyttöiset korvatulpat ovat suosittuja esimerkiksi tehdasvierailukäytössä, ja pestävän ja uudelleenkäytettävän sangan 3M™ E‑A‑RCaps™ ‑vaihtotulpat voidaan ostaa ja vaihtaa erikseen. Kuulonsuojaimet voidaan vaihtaa kokonaan tai vaihtaa niistä ainoastaan korvatulpat ja säilyttää sankaosa.

Lisätiedot

Valmistaja

Melunvaimennus (dB)

23