3M Ear Tracer korvatulppa nauhalla, 32dB

3M™ E‑A‑R™ Tracers™ -korvatulpat voidaan havaita metallintunnistimella. Ne soveltuvat matalan melutason alueille, ja niiden SNR-arvo on 32 dB. Sininen tulppa ja hihna erottuvat helposti, sillä sininen on ainoa väri, jota ei luokitella elintarvikeväriksi. Siksi korvatulpat soveltuvat erittäin hyvin käytettäväksi elintarviketeollisuudessa.

Tuotetunnus (SKU): TR-01-000 Osasto:

Kuvaus

Kun tarvitset kestävät, mukavat ja metallinpaljastimella havaittavat kuulonsuojaimet, hanki 3M™ E‑A‑R™ Tracers™ ‑korvatulpat.

Mukavat kolmireunaiset korvatulpat mukautuvat korvakäytävän muotoon ja muodostavat akustisen tiivisteen, joka suojaa alhaisemmilla melutasoilla. CE-sertifioiduilla korvatulpilla on EN 352-2 -standardin mukainen hyväksyntä, ja ne vaimentavat melua jopa 32 dB. Työntämällä asetettavia helppokäyttöisiä korvatulppia ei tarvitse rullata, minkä ansiosta ne ovat erityisen hygieeniset.

Selkeästi näkyvällä sinisellä vinyylinauhalla varustettu korvatulppa on sininen, joka on ainoa elintarvikeväriksi luokittelematon väri. Tämän vuoksi korvatulpat soveltuvat erityisesti elintarviketeollisuuskäyttöön. 3M™ E‑A‑R™ Tracers™ -korvatulpat sisältävät ei-rautapitoisen suodattimen ja kokonaan metallisoidun, metallinpaljastimella tunnistettavan nauhan. Se on havaittavissa elintarvikkeiden laatu- ja turvallisuustarkastuksissa.

Johdon ansiosta korvatulpat on helppo pitää yhdessä ja jatkuvasti lähellä, jos liikut melutasoltaan vaihtelevassa ympäristössä.

Uudelleenkäytettäviä ja pestäviä tulppia voidaan säilyttää hygieenisesti tyynypakkauksessa.

Lisätiedot

Valmistaja

Melunvaimennus (dB)

32