3M Ear Soft korvatulppien täyttösäiliö, 36dB

3M™ E‑A‑Rsoft™ Yellow Neons™ -korvatulpat ovat korvakäytävään asetettavat tulpat, jotka vaimentavat haitallista melutasoa jopa 36 dB. Tuotteesta on saatavana nauhallinen ja nauhaton versio.

Tuotetunnus (SKU): PD-01-002 Osasto:

Kuvaus

Kun tarvitset helposti tunnistettavat kuulonsuojaimet, hanki kirkkaanväriset neonkeltaiset 3M™ E‑A‑Rsoft™ Yellow Neons™ ‑korvatulpat. Monet työntekijät käyttävät näitä korvatulppia, koska ne on helppoa tunnistaa vaatimustenmukaisuustarkistuksissa, ja ne ovat erittäin pehmeät ja miellyttävät.

Korvatulpan sileä rakenne takaa käyttömukavuuden. Laadukkaan ja hitaasti palautuvan vaahtomuovin koostumuksen ansiosta tulpat kestävät koko päivän. Nämä käyttömukavat yhden koon korvatulpat sopivat kaikille, ja ne sulkevat korvakäytävän tehokkaasti. Tehokas vaimennus tekee niistä sopivat moniin erittäin meluisiin käyttökohteisiin.

Melunvaimennuksen SNR-arvo on 36 dB, ja kuulonsuojain on täysin testattu ja hyväksytty EN 352-2 ‑standardin mukaan. Malli on yhteensopiva molempien korvien 3M™ E‑A‑Rfit™ ‑testausjärjestelmän kanssa, ja korvatulpasta on saatavana myös varrellinen versio.

Lisätiedot

Valmistaja

Melunvaimennus (dB)

36