3M Ear One-Touch Pro korvatulppien jakelija

3M™ One Touch™ Pro -korvatulppien jakelulaite on kätevä varuste työntekijöille, jotka siirtyvät paikasta toiseen. Yksinkertainen kiertoliike annostelee yhden korvatulpan kerrallaan tarkasti ja luotettavasti. Uudelleenkäytettävä jakelulaite omalla alustallaan tai seinäkiinnityksellä. Voidaan täyttää One Touch -täyttöpakkauksilla, jotka sisältävät suosituimpia 3M™ E‑A‑R™ -korvatulppia.

Tuotetunnus (SKU): 391-0000 Osasto:

Kuvaus

Käytännöllisen 3M™ One Touch™ Pro -korvatulppien jakelulaitteen ansiosta kuulonsuojaimet ovat helposti saatavilla meluisassa ympäristössä.

Annostelee tarkasti yhden korvatulpan kerrallaan yksinkertaisella kiertoliikkeellä. Säästä kustannuksia ja ympäristöä ja vähennä pakkausjätettä käyttämällä täyttöpakkauksia yksittäispakattujen tulppien sijaan.

Jakelulaitetta voidaan käyttää omalla alustallaan tai se voidaan asentaa sisä- tai ulkoseinään. Säänkestävä, innovatiivinen muotoilu suojaa ulkotilassa annosteltavia korvatulppia auringolta, sateelta ja tuulelta. Pohjalevyssä on sadeveden poistoreiät. ABS-muovista ja jauhemaalatusta teräslevystä valmistettu iskunkestävä jakelulaite kestää suuria lämpötilaeroja ja toimii luotettavasti. Suunniteltu haastavaan työympäristöön ja toistuvaan käyttöön.

Jakelulaitteen sivussa olevasta tarkistusikkunasta on helppoa arvioida jäljellä olevaa korvatulppamäärää ja ennakoida täyttöpakkauksen vaihtotarve. Täyttö on nopeaa ja helppoa.

Lisätiedot

Valmistaja