3M Cool Flow -puhallin, 4000+-sarjan puolinaamareihin

3M™ Cool Flow™ -puhallin 1040 on valinnainen lisälaite 3M™:n 4000+-sarjan uudelleenkäytettäviin puolinaamareihin. Yhdellä painikkeella käytettävä puhallin parantaa hengityssuojaimen käyttömukavuutta pitkien työvuorojen aikana. Se on ladattava, ja mukana toimitetaan EU-verkkovirtaliitin.

Tuotetunnus (SKU): 3M1040 Osasto:

Kuvaus

3M™ Cool Flow™ -puhallin 1040 vähentää lämmön ja kosteuden kertymistä uudelleenkäytettävien puolinaamarien sisään. Tämä innovatiivinen lisälaite sopii 3M™:n 4000+-sarjan uudelleenkäytettäviin puolinaamareihin, ja se auttaa pysymään viileänä ja kuivana pitkien työrupeamien aikanakin.

Cool Flow -puhallin viilentää käyttäjän kasvoja selvästi ja lisää hengityssuojaimen käyttömukavuutta suojausominaisuuksista tinkimättä. Se on helppo kiinnittää tukevasti hengityssuojaimen etupuolelle, ja ilmavirran voimakkuutta säädetään vaivattomasti yhdellä painikkeella.

Se sopii erityisen hyvin kuumiin olosuhteisiin, mutta myös moniin muihin työympäristöihin ja käyttökohteisiin. Se on ladattava, ja mukana toimitetaan EU-verkkovirtaliitin.

Lisätiedot

Valmistaja