3M 766i Vinyyliteippi, kelta-musta, 50mm x 33m

3M™ Varoitusteippi 766i on musta- ja keltaraitainen vinyyliteippi. Teippiämme käytetään vaarallisten alueiden ja esiintyöntyvien laitteiden merkitsemiseen sekä onnettomuuksien välttämiseen tehtaissa, varastoissa ja sairaaloissa.

Tuotetunnus (SKU): 80044 Osasto:

Kuvaus

Tunnista ja varoita 3M™ Varotusteippi 766i:n avulla. Vinyyliteippimme erottuu selvästi keltaisten ja mustien raitojensa avulla, siinä on tarttuva kumihartsiliima ja sitä voi käyttää useiden eri vaara-alueiden merkitsemiseen. Kumihartsiliima tarttuu nopeasti ja pitää lujasti kiinni useilla pinnoilla. Toisin kuin sotkuiset maaliratkaisut, tämä vinyyliteippi on nopea asentaa ja helppo poistaa tarvittaessa. Muotoutuvuutensa ja välittömän kiinnittymisen ansiosta tämä tuote on hyvä valinta varoitusmerkintöihin lattioilla, laitteissa, seinillä ja putkistoissa.

Suositellut käyttökohteet:

• Lattiamerkinnät
• Laitteiden ahtaumakohtien merkinnät
• Väliaikaiset lattiamerkinnät vuotojen ympärille
• Turvallisuusmerkinnät

Kirkkaita värejä hankaliin tilanteisiin
Teippi kestää kulutusta ja se soveltuu erinomaisesti yleiseen laitteiden ja osien tunnistukseen. Nämä ominaisuudet ja helppo irrotettavuus tekevät tästä tuotteesta nopeamman, monikäyttöisemmän ja edullisemman vaihtoehdon maalaamiselle merkitsemis- ja koodaustilanteissa.

Parempien ideoiden tuominen esille tieteen ja innovaation avulla
3M:n Teollisuusteipit ja -liimat osasto soveltaa kiinnittymisen tieteellisiä näkökohtia tarjotakseen innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat eri puolilla maailmaa toimivien yritysten suunnittelu- ja valmistusprosesseja. Lopulta nämä teknologiat auttavat kaltaisiasi asiakkaita tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille nopeammin ja tehokkaammin.

Lisätiedot

Valmistaja