3M 75x3500mm Viimeistelynauha, S VFN, SC-BL

Scotch-Brite™ SC-LS viimeistelynauha on kestävä, joustava, keskivahva viimeistelynauhamme monipuoliseen käyttöön puhdistuksessa, viimeistelyssä ja kevyessä jäysteenpoistossa. Viimeistelynauhamme toimivat hyvin muotoilluilla ja epätasaisilla pinnoilla. Tehokas suorituskyky vahingoittamatta kappaleen muotoja.

Tuotetunnus (SKU): SC-BL753500SVFN Osasto:

Kuvaus

Käytä puhdistukseen, viimeistelyyn ja kevyeen jäysteenpoistoon.

Viimeistelynauhan korkea suorituskyky soveltuu erinomaisesti muotoilluille ja epätasaisille pinnoille vahingoittamatta hiottavan kappaleen muotoja.

Nauhat työstävät parhaiten terästä, ruostumatonta terästä, hiiliterästä, titaania ja nikkeliseoksia, ja niitä voi käyttää alumiiniin, kupariin, messinkiin ja pehmeisiin metalleihin. Saatavilla laaja valikoima kokoja ja karkeuksia, useita erilaisia sovelluksia varten.

Scotch-Brite SC-LS viimeistelynauhat on valmistettu alumiinioksidi- ja piikarbidimineraaleista. Saatavilla seuraavissa karkeuksissa: alumiinioksidi, keskikarkea (A MED), alumiinioksidi, erittäin hieno (A VFN), alumiinioksidi, karkea (A CRS), piikarbidi, keskikarkea (S MED), piikarbidi, superhieno (S SFN) ja piikarbidi, erittäin hieno (S VFN).

Alumiinioksidi hioo pehmeämmin mutta kestää pidempään kuin piikarbidi. Se on ihanteellinen valinta, kun halutaan tasainen hiomajälki esimerkiksi pehmeitä metalleja käsiteltäessä tai halutaan välttää kappaleen muotojen vahingoittumista. Karkeampaan, aggressiivisempaan hiontaan piikarbidi on hyvä valinta. Hienommat karkeudet muodostavat hienomman pinnan, kun taas keskikarkea ja karkea hioma-aine muodostaa karkeamman pinnan.

Nauhamme on suunniteltu käytettäviksi nauhan venymättömyyttä vaativissa sovelluksissa, silloin kun perinteinen nauha venyy liikaa nauhahiomakoneessa tai silloin, kun halutaan vähemmän mukautuvuutta. Ne kestävät kulutusta ja teräviä reunoja ja soveltuvat moniin eri hiontatöihin kuljetusteollisuudesta metalliteollisuuteen.

Viimeistelynauhaa on saatavilla useissa eri kokoluokissa erilaisiin käsikäyttöisiin ja automatisoituihin hiomakoneisiin. Käytettävä hiomakone, hiottava pinta-ala, pinnanmuodot ja työstettävän kappaleen mitat vaikuttavat hiomanauhan valintaan.

Kapeita nauhoja käytetään usein pöytähiomakoneissa ja nauhahiomakoneissa. Hiomanauha voidaan sovittaa myös laajentuvan paisuntarummun ympärille ja käyttää viimeisteltäessä suurta kappaletta, jota ei voida liikutella.

Ainutlaatuiset avoimen verkkorakenteen Scotch-Brite-viimeistelytuotteet ovat teolliseen käyttöön suunniteltuja nauhoja, jotka tarjoavat monia viimeistelyä helpottavia etuja. Scotch-Brite teknologiassa hiomamineraali on kiinnitetty hartsisidoksella nylonkuituihin, jolloin saavutetaan paksu, avoimen verkon hiomatuote. Verkkomateriaali on kimmoisaa ja myötäilee pinnanmuotoja tehokkaasti poistaen samalla ei-toivotut jäysteet, tahrat ja epäpuhtaudet vahingoittamatta työkappaleen geometriaa. Alentaa uudelleenkäsittelyn riskiä ja parantaa tuottavuutta.

Hiomapöly ei sitoudu avoimeen verkkorakenteeseen, mikä ehkäisee hiomatuotteen tukkeutumista. Verkon nylonkuidut murtuvat hiottaessa paljastaen jatkuvasti uutta hiomamineraalia, joten hiontajälki on poikkeuksellisen yhdenmukaista ja hiomatuotteet erittäin suorituskykyisiä ja pitkäikäisiä.

Scotch-Brite-tuotteet on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja helpottamaan viimeistelytyötä. Niin esteettisessä viimeistelyssä, hitsausten tasoituksessa kuin jäysteenpoistossa ne toimivat nopeasti ja tuovat yhdenmukaisia tuloksia.

Lisätiedot

Valmistaja